Stolpjakt och grillat

Idag var vi på en lite lugn stolpjakt med fem hittade stolpar. Connor tycker också att det är kul trots att han är för liten för att vara med och tävla. Nästa år, om det blir en fortsättning, så tror jag dock att han är redo för det. Med hjälp från oss föräldrar såklart. Vi stolpjagar hela familjen.
 
När vi kommit hem så belönade vi oss med lite grillat och när det fått sjunka lite så ska vi äta fyllda krustader. Jag lyckades göra sådana som syrran och jag bjöds på när vi var på Fashionshow på Scandic Hotel. Mums mums! Eftersom Robin inte är så glad i fetaost så kommer jag få frossa...underbart!
 
Min stolta lilla stolpjägare med ena handen på stolpen och den andra med ett säkert grepp kring Luigi!
 
Connor tog kort på mig också.
 
Körde ett paket Philadelphiaost, nästan ett helt paket fetaost-tärningar, en skvätt grädde, lite peppar och en del salt tillsammans i mixern. Hade det sedan i minikrustader (bra att ha kvar dem i formen från kartongen för då höll de sig på plats) och toppade med färsk gräslök.

Kommentarer:

1 Amanda [SPONTAN]:

Det där lät riktigt gott!

2 Frida:

Om du hackar i lite soltorkade tomater, blir det något vi kallar för safariröra. Sjukt gott i krustader eller på kex osv funkar även som dipp fast tjockt =)

Kommentera här: