Sjuk och mystajm

Vaknade med halsont och feber idag. Inte så kul början på veckan kanske...Men jag drar nytta av det. Har kollat på fem avsnitt av säsong 10 av Dallas och nu har jag precis sett första avsnittet av Stolthet och fördom (för kanske 4:e gången eller så). Bädda ner sig i soffan och kolla på Mr. Darcy är inte fy skam. Och nu ska ni veta att jag menar den RIKTIGA Mr. Darcy, det vill säga Colin Firth. Miniserien är den jag gillar och kan se om och om igen. Den nyare filmen har jag sett en gång och blä säger jag bara. Den kändes så totalt ytlig och överdramatiserad, i mitt tycke. Vilken fjant de hade fixat till Mr. Darcys roll i den. Nu börjar jag huttra igen så det blir till att krypa tillbaka under täcket.


Köp DVD på Ginza

Party, släktträff och bilköp

Nu kör jag hela helgen i ett inlägg! På lördag var det party hos Bella och Jerry. Superskoj! Kul att prata med folk och gosa med katterna.


En del av partygänget. Bella verkar ha fått för sig att hon är på puben. "En Jäger danke!"

Många drog till Olssons brygga för att lyssna på Dublin Fair, men jag drog hemåt.

På söndag var det dags för släktträff hos mina föräldrar i Treskog. Det var kul! Jag lyckades improvisera fram en lek/tävling som blev riktigt lyckad. Lite för lyckad kanske för 6 pers vann så vi var tvungna att skrapa ihop fler vinster lite spontant sådär...


Vår fyrmänning mellan mig och syrran. Allt som allt var vi runt 20 pers. Jag klippte lugg på mig själv innan festen på lördag också.


Denna bil, som vi hade lånat när bilden togs, har vi nu köpt! Jippi! Äntligen har jag och Robin en bil från slutet av 90-talet. Alla våra tidigare har varit 80-talister.

Shoppingtur och hemmafixare

Jag, Robin, Lisa, Adam, syrran och Jörgen tog en tur till Charlottenberg idag för att umgås och shoppa lite. Adam sökte även ett jobb på en affär där, vilket jag tycker skulle passa honom så bra! Hoppas han får det! Senare träffade jag och syrran en übersöt chihuahua på djuraffären på köpcentrat. Så otroligt gosig! Han charmade oss direkt!

När vi kommit hem så blev jag Martin Timell light typ. Katterna har förstört tapeten i hallen och det är ingen trevlig första syn för gäster som kommer hit - strimlade tapeter. Så jag har bestämt mig för att fixa det. Kommer före- och efterbilder så småningom, men i detta inlägg får ni nöja er med bilder på dagens fynd.


En söt välkommen-matta för bara 10 kr (Rusta)! En snygg och praktisk behållare till mina "tårtbit"-tvålar.


Lila höstjacka. Älskar denna stilen! Baksidan av jackan.