Glossybox februari 2018

Häromdagen anlände månadens Glossybox och mina ögon föll direkt på glittret! Ögonskuggor som skimrar! Jag använder inte smink så väldigt ofta, men när jag gör det så gillar jag skimmer och glitter. Det ska bli kul att testa månadens produkter!
 
 
Särskilt detta ska bli skoj att testa!

Connor vann Lego Ninjago Movie!

Jag har vetat ett tag att han var en av vinnarna, men jag ville att det skulle bli en överraskning för honom när filmen kom på posten. Det lyckades! Han blev så glad! Ikväll blir det filmkväll <3
 
Tävlingen hölls i min favoritfilmblogg. Moviefreak

Första simmärket för Connor!

Denna vecka är det sportlov och Connor ville gärna till simhallen, så vi tog en tur dit idag. Jag skulle ta simborgarmärket för i år och då blev Connor sugen på att testa att ta ett märke. Vi läste på affischen vad man ska göra för de olika och det blev en Grön Baddare. Förutom detta lekte han runt för fullt och hamnade till och med helt under vattnet någon gång (han är inte så glad i det).
 
För första gången på....en hel del år, hoppade jag från 3:ans trampolin också. Hoppet är inte så jobbigt, men att gå fram till kanten på en svajande trampolin...huh! Blir svindel värre med åren eller är det bara ovanan som spökar? Hur som helst så blev det ett par hopp och andra hoppet kändes mycket lättare än första.
 
Väldigt nöjd och stolt! <3
 
 Yey! Året simborgarmärke är extra fint!