Illusioner

Jag hoppade nästan till när jag passerade Timmy's häromdagen. Det såg ut som små gröna och röda kulor som rullade runt på trottoaren. De for runt, krockade med varandra och åkte isär och jag tyckte faktiskt att jag hörde ett "klickande" när de gjorde det. Jag trodde jag skulle snubbla på dem. Men det hela var ett ljusspel som de satt upp vid gatuköket.


Självklart rörde de sig för snabbt för min kamera...men bor ni i Arvika så är ni "förvarnade" nu då...hehe... Kolla in det. Ser häftigt ut!

Dag 11: Mina syskon

Jag har en syster som är 2 år yngre än mig. Hon är den kreativa av oss två, alltid i farten och en moster som Connor är förtjust i. Att resa tillsammans med min syster är det ultimata sättet att resa. Vi är nästan alltid överens om vad vi ska göra och kolla på. Hoppas det blir fler resor i framtiden! Det är även lätt att hitta på andra saker med henne. Vi gillar båda två att arrangera saker och har bland annat arrangerat Halloweenfester tillsammans. Min syster är kul att prata om saker med. Vi kan diskutera det mesta. Jag tycker att hon är världens bästa syster!


Jag har haft med denna bild i bloggen förut, tror jag, men en favorit tål att upprepas!

Leslie Nielsen

Skådespelaren Leslie Nielsen har avlidit 84 år gammal till följd av en lunginflammation. Han är mest känd för sina komiska roller i Nakna pistolen-filmerna, Titta vi flyger, Spy Hard, Dracula - död men lycklig etc. En skådis som aldrig verkade åldras.


Leslie Nielsen.