Testat BodyBalance på Hälsokompaniet

Nu har jag testat BodyBalance. Uj, vad stel jag är. Varje stretchning drog som bara den och jag klarade nästan aldrig att ha raka ben. Det här är någonting som jag verkligen skulle behöva eftersom en del av mina muskler är lite korta på grund av all spänning i dem och min hållning skulle må bra av att förbättras. Det var lugnt avslappnande tempo så det var inte så farligt heller. Får se hur kroppen reagerar imorgon bara. Det är alltid dagen efter som jag märker av saker. Förutom om jag gör något tidigt på dagen. Då kommer reaktionen på kvällen istället.
 

Såguddens dag

Jag hade en väldig huvudvärk och värk i hela kroppen idag efter mikroloppet igår. För att bli kvitt huvudvärken och mjuka upp kroppen lite gick vi till Sågudden. Det var visst Såguddens dag, något som jag helt missat. Vi har tittat i husen förut så vi skippade det och var bara till djuren och lekparken. Connor tog sin allra första ridtur idag! Hans pappa gick med hela varvet och höll i honom. Han verkade lite osäker, men när han klivit av hästen klappade han den och så ville han rida på den andra hästen...hehe... Men nej, en ridtur fick räcka tyckte jag.
 
Några av djuren. Så söta!
 
 Connors första ridtur var på en jättesnäll liten häst.

Se bilar och tv-inspelning i Sunne!

Hittade denna lapp på en pizzeria i Sunne:
 
 
Lite svårt att se texten kanske, men mer info finns HÄR. Jag är jättesugen på att åka dit en av dagarna för att kolla på bilarna och eventuellt se dem köra runt lite. Det är verkligen inte omöjligt att det blir av. Passa på att åka dit och kolla ni också! Om ni tröttnar på bilarna så finns alltid Sunne Vattenland kring knuten...hehe...