Vår Halloween 2012

Nu har vi gått "Bus eller godis" färdigt för i år. Vi stötte på några andra som var utklädda också, så det var kul! Inte har det kommit någon hit dock, även om vi haft godis redo. I och för sig har vi inte varit hemma så mycket idag så kanske missade någon. Connor har haft jättekul, även fast han hade ett litet trotsanfall hos Mirja och hennes familj. Han ville inte gå därifrån utan ville köra bilbana...hehe... Hos syrran fick vi god smörgåstårta och det fick avrunda kvällen.
 
Vår myspumpa ser lite förvånad ut. Kanske för att han fick en chokladtomte i oktober...hehe...
 
Connor och jag.
 
Fick chansen att inviga de nya lyktorna som jag köpte på IKEA idag. De hänger på balkongen. Pumpan blev jag riktigt nöjd med! Connor fick ballonger av oss och ovanför dem syns hans "fynd" från vår runda. Fast en chokladbit och ett äpple hann han äta upp.

Glad Halloween! (Om ni firar det.)

Glad Halloween! Fjolårets Halloween-Connor var så liten att han fortfarande hade napp, som ni ser på bilden här nedan. Han kommer vara samma söta pumpa i år igen (men utan napp) eftersom dräkten fortfarande passar. Det blir lite "bus eller godis" under aftonen för att till sist landa hos syrran. Jag ska självklart vara utklädd jag också.

Connor fick bland annat ostbågar i sin Halloweenhink ifjol.

Pumpan klar inför imorgon

Connor var med och bestämde hur pumpan skulle se ut, men jag fick göra allt skärande... Ingen kniv för en 2-åring inte! Under tiden som jag skar så käkade Connor pumpa. Han gillade det och kallade det för gurka. Jag smakade jag också, men tyckte inte det smakade gurka.
 
Imorgon ska den lysa!