Äntligen hittat bra shorts till Connor + lite mer!

Av någon anledning så är shortsen på pojkavdelningen så långa att de inte borde kallas för shorts. När Connor har dem på sig så är de ett par centimeter ovanför ankeln på honom så de ser snarare ut som urvuxna långbyxor. Men idag lyckades jag hitta sköna och passande shorts på flickavdelningen till Connor istället.
 
Förstår verkligen inte varför barnkläderna ska vara markerade på det viset. Folk kan väl använda ögonen och hitta det de letar efter ändå? Det blev tre par shorts där och ett par från pojkavdelningen, men som vanligt fick jag ta en storlek större på flickavdelningen för att få samma storlek som på pojkavdelningen. Larvigt när det ska föreställa centilong. Jag gillar att handla barnkläder, men just denna tydliga indelning och dessa "pekpinnar" som finns kan göra mig irriterad. Idag hade jag en något bättre dag så jag tyckte mest det var löjligt. Alla får handla det de vill till sina barn, men JAG skulle gärna vilja ha lite mer alltihop och mittemellan.
 
3-pack kalsonger blev det också eftersom vi nu i sommaren ska köra "blöjfri" oftare. Sammanlagt fyra par shorts i härliga färger. Allt från H&M.
 
Connor fick en bok om Chuggington där det även ingick klistermärken. 39 kronor på ICA Maxi.
 
På ICA Maxi hittade jag även en skön sport-bh. Kan vara bra att ha två ifall en är i tvätten.
 

Från IKEA kommer dessa härliga kuddfodral!

Testat spinning på Hälsokompaniet

Nu har jag testat spinning för första gången. Man fick sätta en pulsmätare ungefär vid hjärtat. Den hade ett nummer och man knappade in det numret på en skärm och där valde man även maxpuls. Eftersom jag aldrig gjort det så fanns en lista med ålder att gå efter. Enligt min ålder ska min maxpuls vara 197 på spinning. Min puls hamnade högt även om takten inte alls var så farlig. Försökte stirra på min mätare så att den skulle gå ner bara av rädsla för min blick, men det funkade inte. Jag hade glömt svetthandduken också, vilket var ganska dumt för det droppade en del. Geléskyddet som jag hade med till sadeln hjälpte inte så mycket heller så.... AJ!
 
Blir intressant att se hur kroppen är imorgon. I och med att det är mest benen som jobbar och det är den del av kroppen som jag har minst problem med (med undantag för höften) så borde det gå ganska bra.