Shoppat i Ullared augusti 2016

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så var huvudsyftet med trippen till Ullared julklappar samt några födelsedagspresenter. De lägger jag inte upp i bloggen, av förståeliga skäl, utan här är det övriga. Vi var även in på Bloms i Mellerud på hemvägen så den bilden dyker upp på slutet.
 
En ny kattleksak är ett måste vid varje besök! Och här ser ni hur uppskattat det är.
 
 Samt här. De är helt stolliga i leksaker. Hmm...lång tunga Tetris har...
 
 Barnkläder, särskilt vinterkläder, sparar vi massor på att köpa där. Vi har kört med On the Peak i flera år nu då det märket varit väldigt bra. Varmt och torrt länge!
 
 Balettkläderna säkrade, likaså lite nya vantar och mössor inför den kallare säsongen. Långbyxor, strumpor och gympabyxor.
 
 Tröja, byxor och två pyjamas. Tänk att det fortfarande finns färger och mönster som Connor inte haft. Genom åren har han haft väldigt många olika Pettsson & Findus.
 
 Långkofta och en big t-shirt att sova i till mig.
 
 Föll direkt för den tröjan och blev glad när det äntligen fanns lite roliga tryck på kalsongerna igen. Önskemålet vore att det fanns sådana roligare tryck på trosor, men kalsonger är bekvämt det med.
 
 Kaningodis, små post-its, powerbank (laddare till mobilen), högtalare till datorn, sugrör i papp, sugrörshållare (sååååå fin!) och två durkslag.
 
 Hamstrat så jag kan förbli blond inför nästa besök som brukar ske i maj. Halva priset på hårfärgen där jämfört med billigaste stället annars så då passar jag på. Ögonskugga, blankt nagellack, BB cream för ögonen och så en body wash till Connor.
 
 Julklappspapper och presentpapper.
 
 Ett extra linne till Connors balett och sedan ett par vardagsbyxor som var såååå mjuka! Detta från Bloms.

En tripp till Ullared augusti 2016

I helgen var Robin och jag till Ullared. Första gången det bara varit vi två dit och det var riktigt mysigt! Vi bodde på Örnatorpet som vi gjort de senaste åren, men nu testade vi en av lägenheterna. Tidigare har vi bott i stugorna. Vi shoppade en del till oss själva, men mest julklappar och några födelsedagspresenter (bilder på det shoppade kommer i ett eget inlägg).
 
Vi spelade lite Pokémon Go också och så besökte vi ett hål i en vägg. Det var finare än det låter får jag säga. Bilderna är tagna med mobilen så det är inte samma kvalité som systemkameran, men jag orkade inte dra med mig den denna gången.
 
 
En del av vår mysiga lägenhet. Sängen till höger. Här har vi precis införskaffat lite god kvällsmat. Robin köpte en inbakad pizza av något slag och jag köpte lövbiff med strips och bearnaisesås.
 
Jordgubbar till efterrätt.
 
Hålet i väggen. Ligger en liten bit från Ullareds kyrka.
 
 Gillade namnet på dammsugaren i lägenheten.

Barnkläder på second hand igen

Det känns verkligen lite extra kul när det hittas kläder på second hand. Man kan hitta grejer som inte finns i butik och priset passar min plånbok mycket bättre! Senaste köpen var på Lilla Kråkan.
 
En tunn tröja, ett par gympabyxor och ett otroligt mjukt mysis-set med ficka på magen.
 
Baksidan av den tunna tröjan.