Halloween 2018

Årets utklädnad blev Minecraft enligt Connors önskan. Jag hade alltså en stor kartong på mitt huvud som inte höll sig på plats så ögonhålen var lite här och där...hahaha... Men så roligt vi hade! Connor fick en hel del godis, så det räcker nog flera lördagar framöver. Rätt många lördagar skulle jag tro faktiskt. Som vanligt så delade vi ut påsar till de vi gick till. Tack till er som vi gick till och tack till alla som kom förbi vår dörr! I år var det 14 barn som kom. Så många har det inte varit på flera år. Och detta trots porttelefon. Härligt!
 
Jag var Alex och Connor var en Creeper.
 
 Spindelnät med lampor på ytterdörren. Från Toys'r'us.
 
 Lite blandat pynt.
 
 Årets pumpa. Design: Connor.
 
 Hinken räckte inte till...haha...
 
 Av Robin och mig fick Connor inte så mycket godis (vi vet att han brukar få mycket på sin runda), men han fick en speciell bok.

Pyssel och annat från barndomen

Min mamma hade samlat ihop lite grejer som fanns kvar från min och syrrans barndom. Så.... nån som vill pyssla? Haha... Hälften är kanske för gammalt för att vara ok, men en del går säkert att använda. Får försöka få till nån pysselkväll med grannarna igen <3
 
Nostalgi.

Ansiktsbehandling och fika på Elins Bakgård

Idag passade jag på med en ansiktsbehandling på Cristakliniken då det är halva priset oktober ut. Det var första gången jag var i de nya lokalerna och det var så mysigt och fint! Behandlingen var väldigt skön och jag tror inte jag känt mig så "vaken" i huden på många år. Behandlingen jag testade heter NBE Deep Skin Excellence. Det är första gången jag "slipat" huden i ansiktet kan jag säga. Det låter lite skrämmande tycker jag, men det var riktigt skönt!
 
Efter behandlingen blev det "invigning" av Elins Bakgård. Att jag inte varit där förrän nu... De har funnits ett tag. Väldigt mysiga lokaler som var större på insidan än det såg ut från utsidan. Goda frallor!
 
På bakgården var det härligt pyntat!
 
 Jag valde en fralla med brieost och melon. Mums!
 
 Roliga filter i Snapchat just nu...hehe...