Connors namnsdag

Namnet Connor finns inte i den svenska kalendern, men däremot i den internationella. Så idag har han namnsdag. Vi har firat med lite enkel tårta tillsammans med hans mormor, morfar och moster.
 
Sedan blev vi bjudna till Lina med familj på fika. Mirja med familj var också där. Det var riktigt gott och jättetrevligt! Härliga diskussioner vi hade (hoppas ni tyckte det också! Jag blir lätt lite överengagerad ibland...hehe)! Barnen lekte för fullt och blev helt speedade. De var överens, större delen av tiden i alla fall, och hade riktigt kul.
 
Connor blev jätteglad över sin namnsdagspresent från mig och Robin (en käpphäst). Se inlevelsen! Hästen är från Stor & Liten.

Förföljda av rödhake

När vi letade en geocache häromdagen blev vi "förföljda" av en rödhake. Det prasslade till i undervegetationen och jag trodde det var en gnagare av något slag så jag blev förvånad när det hoppade fram en fågel. Den höll sig nära oss under hela tiden som vi letade. Så söt! Synd att vi var under träd så att ljuset inte var något vidare (i alla fall inte för en enkel digitalkamera). Blev en bild ändå, dock suddig.
 

Vacker och annorlunda kyrka

Idag var vi till en kyrka här i trakten. En väldigt ovanlig kyrka. Det var så vackert! Jag är inte troende, men sådant påverkar inte att jag kan tycka att kyrkor är vackra byggnader. Här var det dock ingen byggnad utan NATUR. Så det var helt fantastiskt!
 
Vi parkerade nere vid sjön Ränken...
 
...precis bredvid denna skylt som visade en stig som vi följde.
 
 Sedan anades något i skogen...
 
 Det var ett naturligt tak över alla sittplatser. Så härligt att sitta så nära naturen.
 
 Jag kunde faktiskt känna en "tyngd" från den stora klippan ovanför mitt huvud. Det var lite kusligt.
 
 Vi avslutade med en liten promenad på stranden vid Ränken.