Mopedrally imorgon

Hade tänkt vara med på mopedrallyt, men blev sjuk så får nöja med mig att vara åskådare ett år till. Har ni vägarna förbi Gunnarskog imorgon så titta dit.
 

Sett filmen The Amazing Spiderman 2

Spoilers förekommer!
 
Spiderman måste åter igen skydda staden och de han älskar från flera nya faror.
 
Andrew Garfield känns fortfarande malplacerad som Peter Parker. Han funkar inte riktigt för mig. Däremot är jag väldigt förtjust i Emma Stone. Hon verkar kunna göra vilken roll som helst. Jag gillar hennes karaktär Gwen väldigt mycket och även fast jag smått förväntat mig det så blir jag chockad när hon *STORSPOILER* dör. Så tragiskt! Jag fattar inte riktigt hur det hände heller. Om det var för att hon slog i huvudet eller om det var rycket när Spiderman försökte rädda henne och var sent ute eller vad det var... Det gjorde mig helt perplex.

Effekterna är ok. Mycket bättre än i den första i alla fall. Jamie Foxx gör en lite annorlunda roll och han gör den bra. Övriga skådespelare gör sina roller bra, men det är ingen som sticker ut. Handlingsmässigt tycker jag filmen är ok, men den når inga höjder för mig tyvärr.
 

Saknar min moster

Idag är det två år sedan min moster dog. Det har satts rosor i minneslunden till henne. Som jag skrivit många gånger förut (och inget har ju förändrats) så hade jag mycket hellre gett henne blommorna och haft henne kvar hos oss. Det är så tomt. Hon fyllde en viktig del i mitt liv. Jag hoppas jag gav henne detsamma <3