Mer fixat i barnrummet.

Äntligen kom väggdekalerna upp i Connors rum. Det var lite pill med att få saker så raka som möjligt, men lite snett får man räkna med. Jag är inte en mänsklig linjal. Hade en liten mini-meltdown också när det var trubbel med ett moln. Molnet ville inte sitta där det skulle så jag skulle flytta det. Molnet viker sig och fastnar på sig självt. Jag försöker försiktigt pilla loss molnet, men det gick ändå sönder en bit. Då fick jag min meltdown, knycklade ihop molnet och kastade tussen så långt jag kunde. Ja ja...

Slutresultatet blev ändå jättebra! Både jag och Robin är så nöjda och det piffade verkligen upp rummet! Det blev några gubbar och bitar över så vi kan byta ut scenarior framöver.


Klassisk Mario i Connors rum. Från Roliga Prylar.

Sett filmen Flickan som lekte med elden

Spoilers förekommer! Del två i Stieg Larssons Millennium-trilogi.

Filmen fördjupar sig mer i Lisbeths liv och man får veta vad hennes mörka förflutna handlar om.

Jag tyckte inte denna var lika bra som den första. Den känns mer överdriven och amerikaniserad på något vis. Skådespelarna känns inte helt med. Det kanske var på grund av att jag gillade den första filmen som jag blev besviken på denna. Hade inga förväntningar på den första och så gillade jag den. Eftersom jag gillade den så hade jag förväntningar på den andra filmen så den sågs inte under samma förutsättningar som den första. Filmen var med ett ord oengagerande.

En sak var dock rolig. Paolo Roberto är med och spelar sig själv. Jag och Robin satt och hade en liten rolig konversation angående om hur löneavtalet diskuterades fram med Paolo.



"-Du ska spela dig själv.

-Jaha, det låter ju inte så skoj, vad ska jag göra, typ prata med nån eller.... ja du, vad skulle jag få betalt?

-Nä men...asså, det är så här...vi har inte så hög budget för denna, men säg så här. Du spelar dig själv.......................som värsta MACHOkillen alltså! Du får boxas, kickas, bli alldeles blodig, nästan innebränd och rädda livet på en vacker tjej.

-Jag är med!"


Ok, nu var detta mycket roligare när vi satt och gjorde oss till under filmen. Denna lilla humorgrej visar också på hur oengagerande handlingen var eftersom vi var lockade att hitta på lite eget material.


Köp DVD på Ginza

Fixat i barnrummet

Det blir något litet fixat då och då i Connors rum. Idag kom äntligen lampan upp som vi köpte på IKEA för ett bra tag sedan.


Så här ser det ut när jag tog bild utan blixt. Kulan i fönstret och baggen på väggen lyser så fina. Skulle egentligen ha tänt spöket också, men tänkte inte på det förrän efteråt.


Bild med blixt. Spöket står förresten längst till höger på fönsterbrädan, men det kanske ni sett. Ska ställa in mer barnvänliga blommor också när Connor blir lite äldre.