Julklappsspelet 2018

Den 23 december spelade vi julklappsspel med Robins släkt. Connor och jag samarbetade så Connor fick slå tärningarna och välja de flesta gångerna. Det tyckte han var roligt!
 
När klockan ringde hade vi en godisburk och en vas. Connor var så nöjd!

Julklappar 2018

Connor fick en del sötsaker och snacks, men även Pokémonkort, presentkort, Hatchimals, gosedjur Enhörning, Amiibo och spelen Let's Go Pikachu och Super Smash Bros Ultimate.
 
Jag fick ett Lifestraw, en bok, spelet Super Mario Party, soundtracket till Bohemian Rhapsody-filmen, läppbalsam, skinroller och två par gosiga byxor...
 
 ...samt LED-lampa, (katterna fick kattmat), doftljus, strumpor, tvål och grillpanna.
 
Den här var verkligen en överraskning! Nu ska jag träna på att sy kläder till Connor.
 
Och så fick jag coolaste julklappen som syrran gjort.

Sett filmen Sinister 2 (2015)

Spoilers förekommer!
 
En ung mamma och hennes tvillingsöner flyttar in i ett hus på landet som är dödsmärkt.
 
Jag tyckte att första Sinister var bra, så det är riskfyllt med uppföljare. Helst ska man lämna bra filmer som de är, utan att försöka upprepa samma koncept. Detta är en av de uppföljare man klarat sig bra utan. Den första filmen bjöd på något nytt och det var mycket därför den lyckades för mig. Så en upprepning är dömd att misslyckas.
 
Den är överdriven och innehåller alldeles för många "hoppa-till"-scener. För er som inte läst någon av mina tidigare skräckrecensioner (japp, jag nämner "hoppa-till" rätt så ofta), så innebär detta scener där något plötsligt händer och/eller där musiken/ljudet plötsligt blir högt. Sådant som är menat att få en att hoppa till och sätta igång adrenalinet. Jag är mer den typen som föredrar rysningar och en uppbyggd stämning, några saker som den här filmen inte bjuder på. Se 1:an, men känn er inte tvungna att se uppföljaren.