Miniorkidé blommar om

Nu blommar vår miniorkidé om för första gången. Och den slår verkligen på stort. Många härliga blommor tillsammans som i en klase.
 
 
Åtta blommor plus en knopp samlade på ett och samma ställe.

Härlig dagstur med familjen

Igår var vi en sväng till Töcksfors och Årjäng. Det var inte igår (ingen ordvits menad). Töcksfors var det väldigt länge sedan vi var till, tror det var innan Connor föddes, och Årjäng var också flera år sedan. Connor kom ihåg trollet i Årjäng. Han har riktigt bra minne! Det var mer folk på köpcentrumet i Töcksfors än sist vi var dit och där fanns lekgrejer till barnen. Det första vi fick se när vi kom uppför rullbandet var ett stort plan med rutschkanor så Connor blev överlycklig. I Årjäng var han jätteglad över att få besöka trollet. Det var en riktigt härlig familjetur!
 
 
 
Väldigt nöjd Connor efter att ha lekt nästan en timme vid planet och sedan fått köra hästvagn.
 
 Årjängstrollet har stora tår. Connor och jag kollade lite närmare på dem.
 
 Jag hittade kul presentpapper på Karlssons.
 
 Samt några leksaker till Connor.
 
 Färgglada sommarstrumpor och sommarskor (Draktränaren 2) till Connor. Nu har han komplett set sommarskor så länge som hans fötter inte växer flera centimeter (vilket man aldrig kan veta med barn).

Slutspurt på bokrean

Igår såg jag att det var köp 3 betala för 2 på bokrean som en slutspurt. Jag hade redan tittat på tre böcker till som jag inte kunnat köpa tidigare, så nu var jag glad att jag väntat.