Röd måne

Jag var uppe och kollade på månen den natten/morgonen som den var extra stor och röd. Mitt kameraobjektiv begränsade mig dock från att få en bra bild, men det var häftigt att se!
 

Födelsedag igen för Connor

Haha... det blir lite roligt att sprida ut firandet faktiskt. Häromveckan var vi och gratulerade ett par barn vars kalas vi missat och då blev Connor gratulerad i sin tur. Barnen hade skoj ihop och det kan jag nog garantera att vi vuxna hade också. Är så lätt att prata med dessa härliga personer! Jag fick också en present. Supergulligt!
 
Connors presenter. Den lilla rullen var en "magisk handduk" som blev stor i vattnet. Spelet med flugorna har vi testat och det var kul! Man ska lägga "skräp" i soptunnan utan att flugorna smiter ut.
 
 Connor fick även en fiskdammspåse.
 
 Min present. Kortet värmde verkligen så tusen tack för allt Kajsa!

Retro: Kalle Anka-gardiner

Jag hittade en Kalle Anka-gardin för 10 kronor på en loppis. Tyvärr var den för kort för Connors fönster, men jag har en händig mamma som hjälpte mig. Jag skaffade tyg och hon hjälpte mig att sy på gardinen efter hur jag beskrev hur vi ville ha det. Det blev jättebra!
 
Skaffade ett tyg i mild orange som syddes på sidorna så att gardinen räcker hela vägen. Det blev jättebra och gardinen ser ut att ha varit sådan från början.