Sponsrad video- Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Detta är ett sponsrat inlägg.

 

I maj ifjol såg jag filmen The Avengers på bio. Jag hade tidigare sett filmer som porträtterat de olika superhjältarna själva som till exempel Iron Man, Hulken och Captain America. Min favorithjälte har alltid varit Hulken. Jag växte upp med serien där Bill Bixby spelade David Banner. I Avengers heter han åter igen Bruce Banner, precis som i serietidningarna. Men vilka är bakom dessa superhjältar? Vilka för dem samman när starka krafter hotar jorden? En hemlig internationell brottsbekämparorganisation vid namn S.H.I.E.L.D.

 

Torsdag 3 oktober klockan 21.00 visas premiären av nya serien Agents of S.H.I.E.L.D. på kanal 5. Agent Phil Coulson väljer ut en grupp specialagenter som ska utreda mystiska företeelser runt om på planeten jorden.

 

 

Serien kretsar alltså kring agenterna som jobbar för S.H.I.E.L.D. och inte kring superhjältarna som filmerna har handlat om. Det ska bli intressant att se vad som pågår i kulisserna bakom de stora hjältarna. Marvel är lite av en favorit hos mig och likaså Joss Whedon (som är en av skaparna bakom serien) så det ska bli spännande att kolla på denna!

 

Höstauktion för Röda Korset

Det blev några paketbud och vinster för mig idag på Röda Korsets höstauktion. Det var riktigt trevligt, men uj vad sliten jag är nu. Sova sova sova säng säng säng sova sova sova säng säng säng (för er som sett Galenskaparna & After Shave så är det där fullt förståeligt... för er andra: SE Galenskaparna & After Shave).
 
Connors mormor bjöd på ett barnpaket som hon bjöd högst på. Connor blev jätteglad för det.
 
 Jag bjöd på ett paket som innehöll det ni ser till vänster - kuddfodral, tomte, tandpetare, ljus, fotfil och konserverad frukt. Jag bjöd även på hyacintlökar så nu blir det experiment.
 
 Mina vinster på brödlotteri till vänster och andra vinster till höger.