Arvika Mikrolopp

Idag var det dags för Arvika Stadslopp där Connor skulle vara med i mikroloppet. Det var 420 meter för barn upp till 6 år. Innan det var dags att springa skulle det värmas upp. Jag var helt färdig efter uppvärmningen...haha! Men sedan var det dags. Jag höll Connor i handen och han sprang för fullt. Han sprang längre än vad jag trodde han skulle orka, men på upploppet fick han syn på en hund bredvid och stack iväg åt fel håll så jag fick lyfta upp honom. Efter det fick han syn på mormor som stod och hejade tillsammans med moster och morfar och då var det "MORMOR" som gällde. Vi passerade mållinjen och där delades det ut medalj, frukt, Festis och godis (som Robin fick ta eftersom Connor inte äter det än).
 
Nu skiner solen för fullt och min kropp värker som om jag varit med i de vuxnas lopp på 6 kilometer. Men jag ska ta det lugnt resten av kvällen nu.
 
Connor gör lite reklam. Alla barn fick t-shirt. På framsidan stod det Arvika stadslopp. Connors var liiiiite stor. Han har storlek 86 och t-shirten var 104. Men det gick bra.
 
I väntan på uppvärmningen.
 
Pågående lopp.
 
Connors personliga nummerlapp och medaljen. Fast just då tyckte han bananen var den bästa vinsten.

Sett filmen Baby on board

Spoilers förekommer!
 
Precis när Angela jobbar för en befordran genom att lägga ner sitt allt i parfymen "Baby on board" så får hon veta att hon är gravid.
 
Jag förväntade mig lite komiskt mys, men blev serverad fruktansvärt låg nedvärderande humor (som jag inte ens skulle vilja kalla humor egentligen). Männen i filmen är riktiga svin och kvinnorna är totala dumskallar som tolererar dessa svin. Den är alltså nedvärderande mot både män och kvinnor. I en enda scen känner jag: YES! Det är när Lara Flynn Boyle (som spelar Angelas chef) blir arg på en japansk affärsman och ryter ifrån. Hon backar upp Angela totalt och det gör mig så glad att se, för väldigt ofta får man se kvinnor hugga kniven i ryggen på andra kvinnor.
 
Gillar ni barnslig, låg humor i stil med American Pie och Baksmällan så kanske ni gillar denna. För mig var det inget som framkallade ens ett litet fnitter.
 
Köp DVD på Ginza

Projekt: komma åt grejer

Jag hade som en typ av pappersfack på skrivbordet och tidigare (med det förra skrivbordet) så funkade det. Med det nya funkade det inte alls. Saker var svårtillgängliga. Så på IKEA hittade jag en fiffig anordning med lådor som jag kan dra ut, samtidigt som det inte tar mycket plats när lådorna är inne. Steg för steg får jag mer ordning och reda.
 
Skrivbordet före förändring. Det är de vita pappersfacken jag menar.
 
Skrivbordet efter. Lådorna är lite transparanta också, så därför ser jag vad jag har i vilken låda.