Drar på resa

Imorgon drar jag och Robin iväg till Skottland i några dagar då.


Finns Nessie kvar vid bensinstationen i Inverness tro? Bild tagen då vi var i Skottland maj 2007.

Nyttig mat och svampplockning

Själv är jag inte så förtjust i nyttig mat. I alla fall inte vad som i allmän syn räknas som nyttig mat. Jag tror egentligen att vi alla har olika ämnesomsättning och olika behov så att man ska äta det som passar för en själv. Men idag lagade jag nyttig mat....till Robin, inte till mig själv.Köttbullar, couscous kokat i passerade tomater, kokta morötter och brysselkål.

I och med brysselkålen så fick jag riktig mârtenskänsla, då det luktade som kålsoppa i hela lägenheten. Nästa helg är det Arvikamârten!

Sedan på eftermiddagen var jag med syrran ut i skogen och plockade kantarell. Ska testa att göra en paj på dem, men det får bli efter Skottlands-resan.

Karlstad-tur och besök

Det blev en tur till Karlstad för mig, Robin och Jörgen idag. Jag och Robin skulle bland annat växla till pund på Forex. På måndag åker vi nämligen till Skottland! Jag ser verkligen fram emot det! Älskar det landet!

Det blev även en del second hand-affärer så nu har jag nästan allt som behövs till min Halloween-utklädnad. Det bästa av allt är att jag kan använda det till vardags också. Jättesnyggt! Jag avslöjar inte vad det är utan det får ni se antingen på Halloween (om ni kommer på festen) eller efteråt när jag lägger upp bilder.

På aftonen fick vi besök av mina föräldrar, en tremänning till mamma och en fyrmänning till mig + hans familj. Lilla dottern i den familjen är så otroligt söt och charmig! Vi busade lite och studsade i sängen. Kom på efteråt att jag kanske lärde henne något som hon inte får göra hemma...hehe...Men de sa att det var lugnt.Yatzy tror att hon ska få service innan gästerna kommer. Kan man se mer snorkig ut?