"Halv åtta hos mig", fast klockan 17, hos Lisa

Vi är en grupp kompisar (Lisa, Adam, Jörgen, Robin och jag) som tyckte det kunde vara kul att "leka" Halv åtta hos mig. Vi ska gå runt och äta trerätters hos varandra, sätta betyg och vinnaren får en biobiljett som vi alla lagt ihop till. Så otroligt kul, för jag har aldrig lagat trerätters och det är inte ofta man äter det heller.

Idag började vi hos Lisa. Det var mysig stämning med tända ljus och julmusik. Det fick bli klockan 17 istället för 19.30 eftersom det är småbarn med i bilden. Love och Connor verkade ha skoj ihop. Maten var väldigt god! Jag är så otroligt mätt just nu! Drycken passade bra till också.


Förrätt: Rostad baguette med pesto, mozzarella och tomat. Serveras med citronvatten.Varmrätt: Cocacolamarinerad älggryta med potatis och grönsallad (mor Cias svartvinbärsgele och trattkantareller vid sidan av). Serveras med Enbärsdricka.Efterrätt: Oreo och Choklad cheesecake med mjölk.

"Smartphones" igen

AHA! Jag VISSTE det! På grund av att ni med så kallade smartphones håller på att spela och kolla film på mobilen så har nätet överbelastats och det är därför jag inte kunnat göra NÖDVÄNDIGA basgrejer i sommar och höst som att till exempel RINGA! Förstår inte att folk vill spela på dessa mobiler med deras små små skärmar heller när det finns tvspels-konsoler som man kopplar ihop med tv-skärmar.

A Night At The Opera - A Tribute To Queen?

Jag funderar på om det skulle vara värt att åka på denna föreställning så undrar nu om någon av er läsare har varit på den och kan berätta hur den var? När den kommer så nära som till Karlstad så har jag lite tankar på att åka, men är så kritisk när andra sjunger Queens låtar så det är därför jag tvekar...

Ska jag, ska jag inte...?