Lavendel på IKEA

Igår handlade jag lite för ett presentkort på IKEA. Sedan tidigare har jag köpt en lådhurts och igår fick jag tag i blomfat (inte med på bilden), lavendelblomma och doftljus, men har pengar kvar på presentkortet ändå. Lovely!
 

Sett filmen Trespass

Spoilers förekommer!
 
En rik familj hålls gisslan av några som vill åt deras pengar och under tiden utvecklas det hela till något väldigt invecklat.
 
Helt ok spänning i denna film! Det är inget som är direkt oväntat, men skådespelarna lyckas väldigt bra i sina roller så stämningen hålls på en bra nivå genom hela filmen. Nicholas Cage och Nicole Kidman känns inte riktigt i synk tyvärr, men det kanske är meningen att det ska vara så då de är make och hustru som har hemligheter för varandra och som glidit isär till viss del. Jag upplever det dock inte på det viset utan det känns mer som att det saknas något mellan skådespelarna. Var och en för sig är de bra, men tillsammans saknas något som sagt. Cadi Forbes har växt upp sedan jag såg henne i The Last Sin Eater. Hon gör väldigt bra ifrån sig som dottern i familjen. Det var ingen direkt minnesvärd film för mig, men godkänd spänning för stunden.