Marvel Avengers S.T.A.T.I.O.N. i Norrköping 2018

Ifjol var vi på Titanic-utställningen i Örebro, vilket var helt fantastiskt! I år blev det en utställning till. Marvel i Norrköping den 25 augusti. Det var kul! Det fanns en del att titta på och man fick ta sin tid. Det var med en del barn som, i mitt tycke, var för små. De verkade inte intresserade av det som hände och det som fanns att titta på. En åldersgräns på 6-7 år hade nog varit bra.
 
Förutom sakerna att titta på så fanns det en del info om karaktärerna som fanns representerade på utställningen. Det fanns även en del interaktiva saker som till exempel ett styrketest. Jag fick inte så hög poäng där, men högre än Red Skull i alla fall! Hehe... Robin kom lite högre, men jag minns inte vilken karaktär det var som han var närmast. Vi avslutade dagen med "superbuffé" på Mirum Galleria. Eller avslutade...vi åkte ju hem också förstås. Det var en rolig dagstur, men att köra på sådär satte sina spår förstås och jag mådde dåligt flera dagar efteråt. Men så är det. Bilderna är sisådär. Tog med min mobil som blivit sämre och det var mörkt.
 
Min favorit.
 
 På vägen till utställningen träffade vi två harar. Lite oväntat.
 
Captain Americas motorcykel.
 
 Black Panther.
 
 Hulkens hand.
 
 
Black Widow.
 
 Connor gillade den stora Hulkbuster...
 
 ...och försökte sno Mjölnir...hehe...
 
 
 
På Mirum Galleria fanns reklam för utställningen.
 
 Man hade verkligen gjort i ordning denna rastplats fint sedan sist jag var där. Ligger strax utanför Karlskoga.
 

Över 10 år sedan - Nelson Mandela-födelsedagskonsert

Tänk att det redan gått över 10 år! Den 27:e juni 2008 var pappa och jag i London. Direkt jag hörde att man skulle hålla en konsert för att fira Nelson Mandelas 90-årsdag i London så bestämde jag mig. Jag skulle dit! Så jag köpte två biljetter utan att veta något mer. Fick sedan spara, snåla och köpa resan bit för bit. Det blev pappa som blev mitt ressällskap och vi hade en härlig resa!
 
Vi hann med mer än bara konserten, men den var höjdpunkten! Det var många artister som uppträdde och jag trodde ju aldrig jag skulle få höra Don't you forget about me med Simple Minds, Eddy Grants 80-talsklassiker, sjunga med i Fresh Prince of Bel Air och freaka ut när Brian May äntrade scenen med sin Red Dragon till låten One Vision. Jag struntade till och med i att sångaren bara var ok (jämför man med Freddie så är ok nog det bästa man kan förmå) och NJÖT!
 
Vilka härliga minnen!
 
Dag 1
 
Efter incheckning på hotell tog vi först en sväng på Themsen i en guidebåt och sedan blev det en tur i London Eye.
 
 Piccadilly Circus hann vi med.
 
 Sedan laddade vi upp på hotellrummet med en hink kyckling som vi delade på.
 
 Framme i Hyde Park. Gångavstånd från hotellet.
 
 "Now this is a story all about how..."
 
 Huvudpersonen var på plats förstås och höll tal <3
 
 Whoho! Brian May! Vi hade bra sikt där vi stod, men jag hade en kompaktkamera och därför blev det bilder på storbildsskärmen istället för scenen. Det blev helt enkelt inte bra bilder på avstånd med den kameran.
 
Dag 2
 
Innan flyget gick hem hade vi lite tid. Lekte Harry Potter.
 
 Besökte Camden Town.
 
 
 
Och än en gång till Freddie Mercurys hus (för tredje gången).

Två månaders Testagram

Jag hann inte med att lägga ut förra månadens Testagram så här kommer båda i samma inlägg. Det är nåt som är väldigt kul med att få "hemliga" paket med saker att testa. Ibland är det sådant som inte alls passar, som till exempel diskmaskintabletter (då vi inte har diskmaskin), men då har vi vänner vi kan dela med oss till.
 
Är det godis med så går det direkt till Connor eller Robin förstås.
 
 Senaste paketet. Kullamust har jag testat förut, fast i en annan smak. Brukar alltid vara goda!