Mariebergsskogen september 2018

Igår var vi till Mariebergsskogen igen och nu hade vi med oss syrran och Maria. Maria hade inte varit till Mariebergsskogen tidigare så vi fick äran att visa henne platsen. Vi hade tur med vädret och passade även på att gå till fågeltornet vid Strandängarna där ingen av oss hade varit tidigare. Jag hade bara mobilen att ta kort med, men orkade inte dra med systemkameran denna gång.
 
Connor hade kul! Under helgerna är även minigolfen öppen och det älskar han att spela!
 
 Kaninrumpa...hahaha...
 
 Här fick jag sötchock. När vi var där 31 augusti så låg en duva i ett hörn och såg ut att ruva. Igår såg vi bebisar! <3
 
 Bebisar <3 Svensk kråsduva.
 
 Ett litet annat perspektiv av Karlstad där borta.
 
 Vackra strandängar! Högt torn!

Connor vid hav

Fick lite flashback när jag såg Connor stå på stranden vid Skagen, till när jag tog en liknande bild på honom när vi hälsade på vänner i Spanien. Det var i februari 2014. Och Connor var så liten! Tycker jag nu. Då tyckte jag inte alls han var så liten. Tänk vad ens perspektiv kan förändras! Vad han växer <3 Lika fascinerad av hav då som nu i alla fall.
 
 

Lite nytt i garderoben

Jag hittade den härliga t-shirten med regnbåge till Connor och passade då på att göra en beställning till mig också. Då jag nästan bara har jeans så är det skönt med några byxor i annat material också. Dessa saker köpte jag i somras när det var som varmast, om ni märker att jag beskriver klädernas kvalité baserat på vad som svalkar...haha...
 
Från Lindex.
 
 En luftig top med bara axlar. Från Lindex.
 
 Mina första och hittills enda byxor med hög midja. Riktigt tunna och sköna! Från Lindex.
 
 När jag hämtade ut paketet hade butiken Be True Clothing rea och där hittade jag ett svalt linne.