Firade vän igår

Efter att vi kommit hem från Karlstad igår var jag över till Annelie för att fira hennes födelsedag. Hon bjöd på något riktigt gott chokladigt! Kommer inte ihåg vad det hette tyvärr... Grattis än en gång!

Dagens felsägning:

Annelie: **** blev stucken av ett bi och orkar inte stödja på foten.
Jenny: Oj, det kanske sätter igång graviditeten? *paus då vi andra börjar skratta*
Jenny: Nä men jag menade förlossning...hiihi

Detta fick Annelie i present från min familj. Det är ett skärbräde.

Sett filmen The Switch - Pappa på burk

Spoilers förekommer! En film som ska föreställa en komedi.

Kassie vill ha barn innan hon är för gammal, men hon har ingen man. Hon bestämmer sig för att skaffa ett barn ändå genom en spermadonator. Hennes bäste vän Wally är inte så förtjust i idén. Under en fylla försöker han glömma allt och till och med övertala henne att inte göra det. Kassie går genom det ändå och blir med barn. För att barnet ska växa upp nära sin släkt och i en mer hälsosam lantmiljö än i New York så flyttar hon långt bort och Wally har inte så ofta kontakt med henne. Efter 7 år bestämmer Kassie sig för att flytta tillbaka till New York med sin son. Men är inte sonen lite väl lik bästisen?

Jag är inte en av de många som gillar Jennifer Aniston. Tycker mest hon spelar samma roll gång på gång. Det enda som får mig le i filmen är ungen och det är bara några enstaka gånger. Annars framkallar den inga skratt hos mig. Slutet tycker jag innehåller en tragisk aspekt (om ni inte har något emot spoilers: det handlar om hundar på ett avlivningscenter).

Undrade ett bra tag på var jag kände igen den flinande Patrick Wilson från... Sedan klickade det till. Han spelade Raoul i Phantom of the Opera. Tyckte han var "blank" och tråkig i den filmen och i den här har han verkligen blivit castad just för att vara den där "perfekte", blanka, tråkiga typen. Nepp, det här var ingen film för mig.

Köp DVD på Ginza

Mina filmår 1985 (1980-2011)

Valet detta år faller på en vacker (första halvan av filmen) och mörk (andra halvan av filmen) fantasyfilm! Jag såg denna som barn och fascinerades av världen karaktärerna befinner sig i. Som äldre upptäckte jag att Tom Cruise spelar den manlige huvudrollen. Mia Sara gör den kvinnliga huvudrollen och Tim Curry spelar djävulen. En härlig ensamble som kompletteras med andra fina skådespelare i mindre roller.

1985.

Legenden - mörkrets härskare.

Flera inlägg i samma serie:
1984.
1983.
1982.
1981.
1980.