Pumpan klar

Nu har jag gjort klart pumpan så den är redo att stå och lysa imorgon. Senare idag kommer syrran hit för då ska vi dekorera. Har tjuvstartat lite.


Yatzy gillar pumpa.

Pumpor

Igår letade jag och syrran pumpor. Vi hittade ganska många på Coop så det var bara att börja knacka och känna för att hitta den rätta. Min blev en "liten" en, bara 5,5 kg. Syrran köpte en bamse på 10,5 kg. På torsdag ska vi skära ut ansikten i dem. Jag tänkte ha min utanför ytterdörren på Halloween på fredag, då det är fest, för att få lite känsla. Jag undrade hur jag skulle göra med ljus för man kan ju inte tända ljus i den i trappuppgången. Smarta syrran sa då att det finns batteridrivna värmeljus. Perfekt! Ett sådant får det bli.

Vanligtvis gillar jag att lamporna i vår trappuppgång tänds automatiskt när man går i trapporna, men nu tycker jag det är lite synd. Då får man inte se skenet från pumpan. Men det blir nog bra ändå. Ska bli spännande att se om det kommer några ungar och kör "bus eller godis". Är första Halloween som vi bor här. Kom aldrig någon borta vid Esplanaden. Jag delar dock bara ut godis till barn som kommer på rätt dag, det vill säga fredagen.

Bra dag och benvärk

Började dagen med min reklamrunda (delar ut reklam för Svensk DirektReklam på lördagar eller söndagar). Var inte så mycket reklam denna gång. Får se hur det går för mig då det blir vinter. De senaste åren har vintrarna varit ganska milda så det kanske inte blir så farligt. Man tjänar inte så mycket på reklamutdelning, men det är ändå ett plus i kassan i slutet av månaden. Jag försöker även tänka som så att jag inte behöver betala för att gå på gym utan får gratis motion.

När det var klart åkte jag, syrran och föräldrarna till Karlstad för att titta och shoppa lite. Jag hittade en del julklappar och även något litet till lägenheten. När vi kom tillbaka till Arvika så hjälpte pappa till att sätta upp lite saker hos mig och Robin. Det börjar bli riktig ordning här och jag är så nöjd.

Just för tillfället sitter jag och undrar hur jag ska kunna sova inatt. Dagen har inneburit en väldig värk i min höft och mina ben. Vissa dagar kan jag gå ganska mycket, andra dagar brukar min muskelavslappnande medicin hjälpa när det blivit för mycket men så finns dessa dagar då inget hjälper och det bara gör så ont! Jag kan bli tokig på det! Trots detta kan jag konstatera att dagen varit bra.