Connors första egna julgran

Idag fick Connor välja en egen liten gran på Rusta. De fanns i flera olika färger. Till granen skaffade vi glitter, kulor och ljusslinga. Minns när jag hade en liten gran på mitt rum som barn. Det var så mysigt! Vi klädde granen tillsammans under kvällen och Connor blev så nöjd!
 
 
Connor valde en lila gran, lila ljusslinga, silverglitter och kulor i rött, lila och rosa. Ända sedan han var 2 år gammal så har färgmatchning varit lite av ett intresse för honom. Undrar var han får det från...? Hehe...

Härlig balettuppvisning!

Föräldrar, nära och kära fick närvara vid dagens barnbalettlektion så Connors morföräldrar, Robin och jag tog plats för att se vad barnen hittat på under terminen. Connor brydde sig inte om att det var mycket folk och tittade utan hade lika skoj som han sagt att han haft varje gång. Jag kollade med ett stort leende hela tiden.
 
 
 
 
 
Vi hade tänkt lite lika utan att ha pratat med varandra. Connor fick en PEZ (R2-D2) av sina morföräldrar och en PEZ (Olof) av Robin och mig efter en avklarad termin på baletten.