Connors första egna julgran

Idag fick Connor välja en egen liten gran på Rusta. De fanns i flera olika färger. Till granen skaffade vi glitter, kulor och ljusslinga. Minns när jag hade en liten gran på mitt rum som barn. Det var så mysigt! Vi klädde granen tillsammans under kvällen och Connor blev så nöjd!
 
 
Connor valde en lila gran, lila ljusslinga, silverglitter och kulor i rött, lila och rosa. Ända sedan han var 2 år gammal så har färgmatchning varit lite av ett intresse för honom. Undrar var han får det från...? Hehe...

Loppis i Karlstad idag (29/11) kl. 10-14

Hoppas på mycket folk i Totohallen vid Färjestads travbana i Karlstad idag. Där ska jag, syrran och Gabriel vara med och sälja. Titta förbi vet jag! Jag kommer ha med mycket av allt och extra mycket barnkläder till bra pris!
 

Härlig balettuppvisning!

Föräldrar, nära och kära fick närvara vid dagens barnbalettlektion så Connors morföräldrar, Robin och jag tog plats för att se vad barnen hittat på under terminen. Connor brydde sig inte om att det var mycket folk och tittade utan hade lika skoj som han sagt att han haft varje gång. Jag kollade med ett stort leende hela tiden.
 
 
 
 
 
Vi hade tänkt lite lika utan att ha pratat med varandra. Connor fick en PEZ (R2-D2) av sina morföräldrar och en PEZ (Olof) av Robin och mig efter en avklarad termin på baletten.

Glada katter

Häromdagen kom katternas torrfoder till oss med hemleverans. Behövde inte ens öppna påsen för att de skulle vara på den...hahaha...
 
Yatzy har väldigt talande ögon. "Mat. NU!"
 
 Tetris likaså. "Det är sååå synd om miiiig. Ge mig mat!"
 
 Tålamodet är bra också.

Strumporna i julkalendern fyllda!

Idag fyllde jag strumporna i Connors julkalender. Det blir ett Lego-set i kalendern i år igen. Är så bra när man kan dela upp det och det är bra träning för tålamodet också.
 
Kalendern som min moster broderade till Connor ligger varmt om hjärtat. Saknar henne så! <3
 
 Bit för bit kommer Connor få detta set.

Chokladkalendrar

Jahapp, så gick det med planen att inte ha chokladkalendrar i år. Det var jag själv som gjorde så den gick i stöpet. Jag som inte ens äter choklad, men jag kunde inte motstå de härliga kalendrar som fanns i år. En till mitt barn och en till min sambo.
 

10 år mellan bilderna

Jag kom på att jag poserat vid en Hulken-modell när syrran och jag var i London och att jag poserade vid en annan Hulken-modell på Comiccon. Kul, de bilderna ska jag leta upp tänkte jag. När jag hittade dem insåg jag att det var 10 år mellan dem. London 2004 och Comiccon 2014. Kul!
 
2014.
 
 2004.

Tandläkarbesök för Connor

Connor hoppade upp i stolen själv och gapade så bra under hela kollen igår. Nya tänder på gång sa tandläkaren, men än sitter mjölktänderna fast. Det låter jättebra! När kollen var klar fick Connor välja en liten sak hos tandläkaren och valet föll på en somrig rosa bil.
 

Jultidningar - Bamse: lär dig skriva och räkna

Sådana här böcker tyckte jag var kul som barn. Har tänkt köpa de klassiska Bamse som är exakt likadana som de jag hade, men dessa nyare var också roliga. Connor visar mest intresse för siffror än så länge, men det har börjat bli en del bokstäver också.
 
 
Hehe... lite skoj att Arvika är med bland städerna man ska fylla i.

Sett filmen The Imitation Game

Spoilers förekommer absolut!
 
Baserad på en sann historia. Under andra världskriget lyckas matematikern Alan Turing knäcka en "omöjlig" kod tillsammans med en grupp andra matematiker. Detta förändrar hela krigets slut.
 
Benedict Cumberbatch är otroligt bra i rollen som Alan Turing. Jag vet inte hur Alan var på riktigt, så det går inte att jämföra, men Benedict ger heder åt honom. Alla andra skådespelare hamnar lite i skymundan. Personligen har jag bara gillat Keira Knightley i Skruva den som Beckham och denna film förändrar inte det. Filmen är väldigt välspelad och förutom det smart och intressant. Tyvärr med ett tragiskt slut. Extra tragiskt eftersom det hände på riktigt. Jag blir riktigt förbannad när jag tänker på att denna man ägnade så mycket tid åt att hjälpa och att han i slutändan behandlades som skit bara för att han var homosexuell. Hans öde var fruktansvärt!
 
När det gäller Alan Turing så känner jag igen hans problematik med sociala regler. Det var också intressant att se. Det här med att folk inte säger vad de menar och inte menar vad de säger. Att det spelas spel hela tiden... sociala spel. Jag förstår mig inte på det jag heller. Det är väldigt väl beskrivet i filmen.
 
Kan rekommendera denna för alla! En mycket sevärd film!
 

Årlig adventfest 2015

Idag var vi på BIK's damsektions årliga adventfest. Godisgran med lottnummer, bröd med lottnummer och paketauktion med lottnummer samt åror och vanliga lotter. Som ni hör så är det många chanser att vinna. Och vann gjorde vi. Det är extra roligt när Connor vinner tycker jag. Det var musikunderhållning av en barnkör som heter Strössel och servering med kaffe, saft, pepparkakor och lussekatter.
 
Chokladkakor med laktris och röda vinbärsrutor blev det i brödväg och även en hemmagjord äppelmos (tycker det är såååå gott när det är hemmagjort).
 
 Godis från granen.
 
 Innehållet i paket som vi bjöd på till Connor i paketauktionen. En chokladkalender, en bil, en pingvinstång, en Sura björnar, klämmor, spel och en skämtartikel i form av "kniv genom huvudet".
 
 Connors vinster. Lyktan fick han som vinst, de övriga fyra sakerna valde han som vinst i lotterier där man fick välja från ett helt bord. En krona, en bok, en nalle och ett pysselset.
 
 Mina vinster. Små muggar som jag fick och en vattenkokare som jag valde från ett bord.

Julevent med Papricaklubben

Igår efter att Connor dansat färdigt på baletten så var vi till ICA Kvantum som hade ett julevent för barn i Papricaklubben. Så vi gick en ordjakt i butiken och Connor fick en julkalender. Nu håller vi tummarna för vinst i tävlingen!
 
Det var en riktigt fin julkalender med många detaljer.

Läst klart: Gatukatten Bob av James Bowen

Från bokens baksida:
"När James Bowen hittar en skadad, röd gatukatt hopkrupen i huset där han nyss fått en träningslägenhet hade han ingen aning om hur stor betydelse katten skulle få i hans liv. James levde hand ur mun på Londons gator och det sista han behövde var ett husdjur.
 
Ändå kunde James inte låta bli att hjälpa den slående intelligenta hankatten, som han snart skulle döpa till Bob. Inom kort var de två oskiljaktiga och deras skiftande, lustiga och emellanåt farliga äventyr skulle komma att förändra deras liv och långsamt läka såren från det förflutna."
 
Väldigt lättläst bok utan någon större skriftlig behållning. Det som är behållningen är att detta är en sann historia. Jag vet själv hur viktiga djur kan vara och för James blev katten Bob något som fick honom att växa, att ta ansvar, att ta bättre hand om sig själv. Det är rörande. Kortfattat kan man alltså säga att boken är enkelt skriven, men det är en bra historia. Författaren faller dock i en "fälla" då han gång på gång beskriver en del personer och grupper som "killar" och enbart nämner hudfärg när det är EN av grupperna. För konsekvent agerande borde hudfärg utelämnas alla gånger eller nämnas alla gånger. Hudfärgen är inte alls väsentlig i historien och fyller alltså ingen funktion i att nämnas. Det är ett lite konstigt stycke, men i övrigt är det inga konstigheter.
 
Det här med att katter har egna personligheter är väl inget nytt för kattvänner så tror att många kommer nicka igenkännande när de läser James beskrivningar av katten Bob. Visst... vi människor förmänskligar säkert en del av katternas beteende, men även om vi gör det så är varje katt olik en annan katt. Helt olika personligheter, även om förmänskligande till viss del skulle ske. Har själv haft 5 katter i mitt liv och ingen har varit den andre lik.
 

Barn kan säga så fina saker

Idag när Connor blev glad så utbrast han: Mitt hjärta dansar!
 
Barn kan verkligen säga så fina saker och det blir aldrig konstlat eftersom de är just barn.
 
Första snön.

Läst klart: Fina flickor förändrar inte världen av Veronica Grönlund

Från bokens baksida:
"Det är dags att börja prata om patriarkatet, och se vad denna samhällsordning gör med självbilden hos unga tjejer. Det är dags för en förändring. Här kan du läsa om utseende- och vikthets, prestationsångest, om sex och relationer. Här får du tips på hur en kan tänka och göra för att sluta skuldbelägga sig själv."
 
En bok som jag känner igenkänning med när det gäller en hel del. Skriver här lite om det som fastnat eller intresserat mig lite extra.
 
Utseende
Man strävar efter orimliga ideal istället för att njuta av livet. Till exempel så anses det "feminint" att äta mindre och många tjejer/kvinnor bedöms ofta efter sitt utseende istället för inre kvaliteter. Personligen har jag märkt en stor skillnad på hur män och kvinnor bemöts av näthatare. Kvinnor får mycket oftare höra saker om sitt utseende, hur de sminkar sig/inte sminkar sig, hur de klär sig och så vidare, enligt min erfarenhet. Det här med kvinnors kroppar och att de konstant ska behaga... Jag har själv varit med om att män i grupp tagit sig friheten att ropa saker efter en, både positiva och negativa men lika ovälkomna. Själv förstår jag nämligen inte den sortens kommunikation eftersom den är väldigt obehaglig.
 
Prestationer
Man förväntas vara "duktig" så när det sker ses det som normalt och ingen big deal. Killarnas prestationer värderas högre. Här har jag också en hel hög med personliga erfarenheter. Som "pojkig" tjej så var jag tvungen att vara minst dubbelt så bra som killarna för att värderas lika. Och ibland räckte inte det heller för det skylldes på att jag hade "tur", att de "lät" mig vinna och så vidare. När det gäller en genre jag gillar väldigt mycket så har jag varit tvungen att "bevisa" att jag verkligen är hårdrockare, men jag har aldrig varit med om att en kille har varit tvungen att göra det. När det gäller föräldraskap så ses mitt ansvar som "naturligt" medan min sambo (som är man) får hyllningar för att han engagerar sig och när han någon gång glömt något, tabbar sig så ursäktas han med "han är ju ändå man". Det tycker jag faktiskt är förolämpande även mot män så förstår inte varför inte fler sätter ner foten och säger ifrån.
 
Kille klagar=arg och bestämd.
Tjej klagar=gnällig och överkänslig.
Har tjejer mycket sex=slampor.
Vill en tjej inte ha sex=pryd.
Säger en tjej ifrån=bitch eller korkad som inte fattar att det är en komplimang/ett skämt.
 
Så hur man än gör bedöms man aldrig likadant som en kille. Och man är damned if you do, damned if you don't. Själv tycker jag att man ska bedömas utifrån den person man är, inte baserat på vad man har mellan benen. Ens hjärna är faktiskt det som avgör saker.
 
Tjejer lär sig också att "akta sig". För tjejer får skulden om något händer. Gärningsmännen får röra sig fritt. Ingen säger till dem "våldta inte" utan man säger till tjejer att de inte får dricka, inte får ha på sig vissa kläder, inte får gå här och där, inte får gå ensam... och händer något så är det tjejens fel. Helt sjukt att tänka så! Samtidigt känner jag åter igen... varför blir inte killar mer förskräckta över denna syn på dem? Att "de vet inte bättre" eller "de kan inte kontrollera sig" är saker som sägs, som URSÄKTAR sådant hemskt beteende... Varför säger inte fler ifrån? Ingen vill väl bli förknippad med detta och att skulden läggs på offret?
 
Man skäms över att må dåligt för att det då är jobbigt "för killen", ändå tacksam att han är där. Det där tänket känner jag tyvärr igen. Själv mår jag fruktansvärt ibland, men tänker då på hur jobbigt det är för min familj. Jag vet inte varifrån det tankesättet kommer, men det är verkligen något att jobba med.
 
Heteronormen gör att homosexuella par kan få den skeva frågan: "Vem är killen och vem är tjejen?" Man utgår från gamla könsroller och tror att det måste vara så för att fungera. Kärleksrelationer består inte alltid av kön utan av människor. Här håller jag med helt. Man måste inte alls vara enligt en viss norm. Olika människor passar ihop helt enkelt.
 
Genom olika förväntningar på olika kön tilldelas vi snäva identiteter som inte alla är trygga med. Förtrycket är normaliserat så vi ser det inte. Vanesaker är svåra att se och svåra att bryta.
 
Överlag en bok med intressanta tankar skriven som ett gymnasieprojekt!
 

Avslutning på barngympan

Igår var det avslutning på barngympan och Connor var riktigt på alerten. Mot slutet så kom en tomte och gav barnen små påsar med lite gottigt, så snällt! Det var sista terminen för Connor på gympan. Han har sagt att han bara vill gå på baletten framöver, så vi satsar på det. En termin till så hade han ändå varit för gammal för barngympan. Han har gått där i flera år, så det har hänt mycket. Vi tackar ledarna!
 
Gottepåse som avslutning.

Buzzar Air Wick Life Scents

Jag är Buzzador och det innebär att jag då och då får prova produkter och tala om för er vad jag tycker om dem. Förra veckan fick jag ett paket med doftljus av olika slag från Air Wick. Dessa heter Life Scents. Två stycken har dekorglas och skiftar i färg under tiden de är tända. Två stycken är i glas utan denna effekt. Men alla fyra ljus skiftar i doft. Tre olika dofter går det mellan och jag har fått testa tre olika varianter. Att doften skiftar tycker jag är en härlig detalj. Det blir inte "mycket" av någon doft då. Ljusen som skiftar färg är ett väldigt vackert blickfång också.
 
Jag är mycket förtjust i doftljus och har ofta sådana tända under höst och vinter, så att få buzza just doftljus var som anpassat för mig.
 
 

Insändare om trender och lokalsinne

Jag har aldrig förstått mig på "trender". Att en del tycker det är kul att följa är helt ok, men det här bedömandet av andra.... om de är "inne" eller "ute"... så otroligt tröttsamt. Bättre om alla får vara som de vill.

När det gäller lokalsinne så har jag ett väldigt bra sådant. Är dessutom total kartnörd och gillar kartor så till den grad att jag kan sitta och studera en karta i bilen trots att jag vet exakt var vi är och var vi ska köra.
 
 

Mormor har virkat till Connor

Connor önskade sig en lila robot denna gång och mormor kan hon. Så en lila robot fick han.
 
 
Mönstret var ur denna bok.

Sett filmen Beautiful Creatures

Spoilers förekommer!
 
Ethan träffar den mystiska Lena och dras in i en värld av magi och mörker.
 
Baserad på boken? Eeh... ja, rätt löst i så fall. Filmen har tagit bort en del karaktärer (bland annat min favorit Marion, som är en stor del av boken) och ändrat på handlingen en hel del. Resultatet blir en ytlig film som är rätt trist. Det verkar som att man till stor del ägnat sig åt att försöka göra "snygga" scener istället för att ha med något som liknar handling. Man har tagit bort det som är bra i boken. Killen som spelar Ethan känns väldigt gammal, ytlig och tråkig. Den med mest karisma i hela filmen är Emmy Rossum som spelar Ridley (även om hon inte är ett dugg som bokens Ridley). Att till och med Jeremy Irons framstår som tråkig och gaggig tycker jag visar på vilken nivå denna film ligger. Läs hellre böckerna!
 

Starka tillsammans <3

Nu är en tid då vi måste stå starka tillsammans. Splittring är en vinst för dem som hotar med och som utför terrordåd. Osäkerhet och rädsla spelar dem rakt i händerna. Självklart är vi rädda. Att folk anfölls när de gjorde helt vanliga saker, när de hade kul på en konsert och så vidare är sjukt. Men vi är rädda tillsammans. Vi stöttar varandra, vi hjälper, vi ger värme, vänskap, kärlek. Låt inte rädslan förvandlas till hat.
 
Mina tankar går till alla drabbade i Paris och runt om i världen, mina tankar går till dem som flyr från just detta som igår kväll kom till Paris och visade sitt ansikte även där. Ta hand om varandra! <3

Julmarknad i Köla-ladan 2015

Idag var vi för första gången på julmarknaden i Köla-ladan. Ja, vi hade överhuvudtaget inte varit till Köla-ladan alls tidigare. Det var väldigt mysigt där! Ett kul museum med gamla saker, många försäljare, servering och tomtemor som barnen kunde lämna önskelistor till. Connor gjorde förstås det och tyckte det var kul. Det är öppet imorgon också ifall någon av er är sugna.
 
 
 
 
Jag köpte en fin uggla. Texten var så "jag"...hehe...

Kalas-pompoms fick mer permanent plats.

Eller permanent... så länge som Connor vill ha dem där. Både han och jag tyckte de var för fina för att lägga undan efter hans födelsedagskalas.
 
Nu hänger de vid Connors ena 3D-tavla.

Skolelevers projekt om lika värde

I somras fanns det några projekt på Sågudden som var gjorda av skolelever med budskap om att alla ska få vara som de är, gilla det de vill och så vidare. Riktigt fint!
 
 
 
 

Läst klart: Beautiful creatures bok 1 av K. Garcia & M. Stohl

Från bokens baksida:
"När sextonårige Ethan möter den nya tjejen Lena, inflyttad till lilla sydstatssamhället Gatlin, slår det gnistor. De dras obevekligt till varandra, men deras kärlek är farlig och hotar avslöja mörka hemligheter ur det förflutna. En okänd värld av magi väntar på att slå klorna i Lena. Hennes kärlek till Ethan kan inte få fortsätta.... Men Ethan är beredd att göra vad som helst för att inte förlora Lena. Han tänker inte ge upp kampen mot de onda krafterna."
 
*Spoilers* Lättläst bok om kollisionen mellan vår värld och den magiska världen. Lite taffliga personbeskrivningar, men till slut blir det bättre och jag börjar bry mig om karaktärerna. Boken tar upp ämnen som många säkert kan relatera till. Även fast Lena har "krafter" så beter hon sig som en vanlig tonårstjej. När hon blir retad och mobbad så kan hon krossa fönster med sin viljekraft och just att hon KAN det är väl enda skillnaden. I frustrationen är det lätt att VILJA göra något sådant.
 
Eftersom den andra huvudkaraktärens mamma dött inte ens ett år före bokens händelser så känner jag igen mycket av det sorgearbetet som Ethan går genom. Det mest klockrena är "hur ont det gör när livet går vidare". När man förlorat någon närstående så är det väldigt upprörande att allt fortsätter. Klockor fortsätter gå, människor vaknar och går till jobb/skola eller andra sysslor... det blir ingen paus. När man förlorat en närstående så vill man att livet ska hålla upp en stund. Åtminstone kände jag så när min moster dog. Jag kunde inte fatta hur allt kunde fortsätta... när saker gjorde så ont och tankarna var i en enda röra.
 
Detta är bra beskrivet i boken och jag känner verkligen igen mig. En annan mer kul detalj är att Bohemian Rhapsody används som väckningssignal. Nice!
 

Önskar sådana tryck på vuxenkläder som på barnkläder

Connor har växt ur sin onepiece och det är ett sådant perfekt plagg att ha till och från baletten så vi blev glada när vi hittade en på H&M. Där fanns även två mjuka tröjor med härliga tryck. Värmer fint när vintern kommer.
 
Jag önskar mig fler sådana tryck på vuxenavdelningen. Så mysiga!

Skaffat årets tv-julkalender

I år ska till och med jag ta en mer seriös titt på julkalendern då ämnet låter riktigt intressant. De senaste 20 åren har jag tagit en titt, men insett att det inte varit något för mig så det var väldigt länge sedan jag kollade på julkalendern. Det var längre än så till och med då sista kalendern jag kollade på var Klasses julkalender som gick 1992. I år är det en spin-off på serien Historieätarna. Jag har inte sett det programmet alls, men har läst att handlingen i julkalendern är att man reser 1000 år bakåt i tiden och berättar för barn hur det såg ut i Sverige då och sedan färdas man framåt ända till nutid. Det låter intressant!
 

Fars dag igår

Igår firade vi Connors pappa och min pappa på fars dag. Det hade redan kommit hyacinter i butiken så det fick bli farsdags-blomma.
 
Blir kul att se om färgen stämmer. Jag matchade dekorgruset med bilden på blomman.

Spadag med vänner

Igår unnade tre vänner och jag oss vila och behandlingar på spa här i stan. Extra behövligt i höstrusket. Var trevligt att passa på innan dagspa och behandlingar avslutas. En del av det kommer finnas kvar för hotellgäster dock. Men framöver blir närmsta spa i Sunne då.
 
Korridoren med behandlingsrummen.
 
 Mat ingick.

När saker spårar...

Jag såg ett program om exorcism. En kvinna trodde hon var besatt av en ond ande för att hon blivit attraherad av en person med samma kön som hon, en kvinna trodde hon var besatt för att hon i sin starkt troende familj tappat allt intresse för religion och en kvinna trodde hon var besatt för att hon gått genom personlighetsförändringar i puberteten.
 
Stackars dessa människor! De är i behov av riktig hjälp i form av stöttning, samtalsterapi och i vissa fall psykiatri, men utsätts istället för svamlande präster som förvärrade situationen. Jag har inget emot troende människor, men när det går så långt att de inte söker den hjälp som de faktiskt skulle må bättre av så är det inte hälsosamt. Jag blev förskräckt när de visade religionsundervisningen för lågstadiet i detta land. Skulle inte kalla det religionsundervisning utan snarare indoktrinering då barnen bara fick lära sig om en enda religion och endast en gren i den religionen och de fick höra att det var "fakta". Läraren var präst så man kan inte direkt kalla honom för objektiv. ReligionsUNDERVISNING ska handla om alla religioner och INGEN ska presenteras som "det enda rätta". Sedan undrar de varför fallen med "besatta" har ökat i detta land. Ganska tydligt enligt mig.

Lövtryck - får skaffa annan färg

Lövtryck var ett pyssel som jag kommer ihåg från skolan. Häromveckan ville jag testa det med Connor, men färgen vi hade hemma var nog inte så lämpad för detta. Trycken blev inte alls som tänkt. Blev rätt ok ändå, men får nog skaffa annan färg till nästa gång.
 
Lite fint med svaga tryck, men det märktes att det var fel sorts färg för det var svårjobbat.

Populär mjölk från Wermlands mejeri

I två dagar har vi försökt få tag på denna mjölk, men den är väldigt populär och har varit helt slut. Det är dock väldigt bra och jag hoppas det håller i sig och inte bara är nyhetens behag. Jag betalar gärna 2 kronor extra per liter mjölk för att veta att den kommer från gårdar nära oss och att den inte behövt åka land och rike runt innan den nått affären. Hittills har vi blivit utan, som sagt, men igår fick vi i alla fall tag på lite grädde.
 

No Hate-dagen

Sprid värme, vänskap, förståelse och kärlek. Då vinner vi alltid över hatet. Idag är No Hate-dagen.
 
 

Den årliga fotoboken - femte året

Jag beställer en fotobok med bilder av Connor årligen. Det är kul att ha och inte bara ha bilderna på datorn. Brukar beställa dem strax efter hans födelsedag. Årets bok fick silveromslag.
 
Väldigt fint! Enda nackdelen var att texten inte framstod så tydligt.
 
Ett av uppslagen.

När hösten är som bäst

Idag var det soligt och rätt varmt för årstiden. Det var härligt att vara ute och ladda batterierna lite! Massor med vackra löv på marken och en glad unge gör mycket för humöret också.
 

Rolig kamera (Instax mini 8)!

Numera när man lägger in alla kort på datorn, kanske beställer någon fotobok eller tavla... skriver ut någon bild då och då... Då tycker jag det är charmigt med framkallning. Jag har fortfarande kvar min Polaroid-kamera från 90-talet, dock ingen film till den. Nu har jag en lång period samlat Coca Cola-koder och fick till slut ihop till en Intax mini 8. Den fungerar som en polaroid fast bilderna är mindre. Connor var helt fascinerad av att titta på fotopapperet och se bilden framträda bit för bit. "Var kom den från?" var hans kommentar.
 
Färgen man fick slumpades och jag fick en vit. Riktigt schysst! Första fotot blev förstås av det viktigaste i mitt liv.

Äntligen gångmatta i hallen

Som jag skrivit/sagt tidigare så gillar jag verkligen loppisar och second hand. Köpte två mattor på detta vis. En blir gångmatta i hallen och den andra (som också syns på bilden) kommer ta plats under vårt vardagsrumsbord. Härlig färg!
 

RSS 2.0