Earth Hour 2012

Mellan 20.30-21.30 hade vi bara några värmeljus tända här. Vi deltog alltså i Earth Hour. Det gav inte riktigt samma avslappnande känsla som tidigare år, för då har det nämligen även varit knäpptyst förutom när vi sagt något. Nu spelade grannen hög musik hela tiden. Det var dock coolt att se vägbelysningen släckas, eftersom kommunen också deltog. Connor funderade nog lite över varför vi hade allt släckt och avstängt. Om något år kommer han nog förstå. Deltog ni i Earth Hour?

Sett filmen Taken

Spoilers förekommer!

En pensionerad CIA-agent (Liam Neeson) reser till Europa och förlitar sig på sina gamla kunskaper då han bara har några dagar på sig att hitta sin kidnappade dotter innan hon är förlorad.

Yes! En riktig actionthriller! Äntligen! Det var ett tag sedan. Stunten och effekterna är PÅ RIKTIGT! Underbart! Jag älskar när de kör bil på riktigt och inte har med någon dataanimerad skit som i Die Hard 4. Jag sitter och är förbannad nästan hela filmen också så jag vill gå in i rutan och hjälpa Liam Neeson att dänga skiten är de där j*vlarna som kidnappar unga tjejer och säljer dem till ett liv med prostitution och droger. Att män anser sig kunna äga en kvinnas kropp på det viset gör mig sjukt förbannad och äcklad.

Skådespelarna är toppen! Alla är helt rätt för sina roller. Effekterna är, som jag redan nämnt, riktigt riktigt bra! Denna film kan jag varmt rekommendera!

Köp DVD på Ginza