Glossybox januari 2018

Månadens Glossybox innehöll en del roliga saker.
 
Scrunchies? Är de på väg tillbaka? Minns att vi sydde egna sådana på syslöjden i skolan i början av 90-talet. Lite nostalgi på dem!
Ansiktsservetterna gillade jag verkligen. De tog bort smink utan att man fick en hemsk lukt i fejset och det lämnade inte kvar en hinna (som en del kan göra).
Läppstiftet var vääääääldigt mörkt. Jag är så blek så det blir lite extra extremt då. Men snygg färg ändå!
Övriga saker har jag inte hunnit testa än och energybar gav jag bort då jag inte äter sånt.
 

Varit på Myrornas i Karlstad

Först var jag till Gengåvan, men inget lockade där. På Myrornas däremot, hittade jag några fynd. Sedan fick det även bli en ny tröja på ICA Maxi till Connor. Han har tillräckligt med tunna tröjor, men bara några få tjockare myströjor.
 
Rolig DuckTales-väska som innehöll lite smågrejer i form av figurer och leksakspengar.
 
 Figurerna.
 
 Hittade en gosig tröja till mig själv...
 
 ...och två stycken till Connor.
 
 Tröjan från ICA Maxi.

Hockey för första gången

I förrgår hamnade Connor och jag på en hockeymatch. Det var första gången för oss båda. Connor var mest intresserad av sötsaker och att leka bakom läktaren med kompis. Jag hängde väl med sisådär i matchen. Direkt de bråkade på isen så var jag med i alla fall...hahahaha...satt där och pekade åt dem "inte schysst".
 
Det var en match med gratis inträde där en mängd företag sponsrar med 1, 2, 3 eller 5 kronor per åskådare. Connor och jag hjälpte alltså till att generera pengar till Arvika Hockey Club. Tyvärr vann de inte mot bortalaget Kil, men det slutade 3-4 så ganska nära. Under denna kväll lottades det även ut fina vinster på entrébiljett och det var publiktävling med att kasta puck så nära mitten som möjligt. Connor och jag köpte ingen puck, men det var kul att titta på också.
 
Såg rätt bra från platsen, men den låg även mitt i eko-zonen så det var lite svårt att höra vad som sades.
 
 Hmm... ja, det var inte så svårt att se vad Connor gillade.