Connor har vunnit filmer

Från Egmont och tidningen 91:an fick Connor en vinst häromveckan. Vi fick hämta den på Coop så han tyckte det var riktigt spännande.
 
Epic får han vänta lite med då jag hört att det är mycket fighter i den filmen, men Croodarna hade han redan sett så den funkar bra.

Försvinna i lek

Det Connor kan sitta och leka allra längst med på egen hand är tåg. Brio-tåg, Chuggington och Thomas-tåg - alla tillsammans. När jag var barn hade vi Brio-tåg och jag minns Thomas-tåget från tv. Det var en av mina favoritleksaker och jag kunde också sitta väldigt länge med det och bygga banor. Huh vad jag blev störd om det kom någon och började ändra för mig. En liten boss var jag. Och det ser jag i Connor nu. Intresset, fascinationen och att ingen annan får komma och ändra på något. Sista blir ju lite svårt då för jag tycker fortfarande det är skoj att bygga...hehe...
 
Chuggington-tåg passar också i Thomas-tågets lokstall.

Förklara sig?

Hur kommer det sig att den som är i minoritet alltid har en förklaringsskyldighet, men att de i majoritet inte har det? Man kan ta vilken åsikt som helst som exempel. De som är i majoritet tycker att de kan klara sig undan med ett "det bara ÄR så", medan den som är i minoritet måste förklara sin åsikt och backa upp med fakta och källhänvisningar. Varför? Då ska väl majoriteten göra detsamma?