Sett filmen Lucy (2014)

Spoilers förekommer!
 
En kvinna hamnar av en olyckshändelse mitt uppe i en mörk affär, men något förändras och snart har hon vänt alla odds.
 
Scarlett Johansson gör en otroligt bra rolltolkning i den här filmen, vilket är väldigt bra då den verkligen hänger på hennes karaktär och att den är trovärdig. Vilket jag anser att den är. Jag kände direkt att det inte är en film för min sambo för han avskyr filmer som handlar om existentiella frågor, undergång och liknande. Vilket då innebär att det verkligen är en film för mig för jag älskar sådana ämnen!
 
Filmen har en bra uppbyggnad och är fängslande! Handlingen är intressant och tankeväckande och de bitar där man använt sig av effekter känns välplacerade och inte överdrivna. Jag tycker det är en rätt annorlunda film än vad man brukar få från Luc Besson, även om jag känner igen hans stil i mycket av den också. Jag tycker han har lyckats bra med denna och eftersom han även skrivit den skulle jag gärna "pick his brain" som man säger. Vore intressant att veta hur han tänker.
 
En film jag kan rekommendera!
 

Affischerat för performance Förmödrarna (som jag är statist i)

Häromdagen när vi skulle en sväng uppåt Gunnarskog så passade jag på att affischera för ett performance som jag är statist i. Det sker vid tre olika tillfällen så ni har flera chanser att se det! Tog vägen över Mangskog och Edane hem så det är affischer där också. Efter flera år med affischerande till Gûnnerskemârten och sommarloppis så har jag börjat lära mig var alla anslagstavlor finns. Sedan försvinner en del och nya tillkommer.
 
Hoppas ni kommer och tittar samt lyssnar!
 
Detta ska bli så kul!

Folk kan inte hantera "sociala" medier

Rubriken säger allt. För det är något allvarligt fel när en skådespelare känner sig tvungen att ta bort alla sina inlägg på grund av hot och rädsla. Hon hade inte ens uttryckt sig politiskt på något vis. Inte för att man ska behöva "tåla" sådant då heller, bara för att man tycker olika, så vi behöver höja nivån generellt. Men det blir extra löjligt när det handlar om att folk inte gillat en karaktär i en film och därför ger sig på skådespelaren som porträtterar denna karaktär.
 
Jag ser på väldigt mycket film och det finns en del karaktärer och skådespelare som jag vet att jag har svårt för. Det gör dock inte att jag går in på deras konton och skriver ur mig en massa skit och hotar dem med diverse saker. Vad är det för fel på folk? Skäms!
 
I'm backing you Kelly Marie Tran! <3 You've done nothing but spread positivity in social medias and people who threaten and behave badly should be ashamed of themselves!