En glad Halloween blev det!

Connor och jag klädde ut oss och gick runt till lite vänner. Jag skulle egentligen vara Raphael och Connor skulle vara Mikey, men så tyckte han Raphael såg roligare ut så jag fick lämna över min favorit och vara Mikey istället. Tack till Lina med familj, Mirja med familj och syrran för att vi fick komma och "busa"!
 
Syrran blev med hemåt efteråt för lite fika här. På vägen hem somnade Connor i kärran, men när han upptäckte att mormor och morfar var på plats hemma hos oss blev det fart igen. Han kallade sin moster Marie för sin kompis också. Så gulligt!
 
P.S. Varning för bild 2 nedan om du är jättekänslig! Fingerskada.
 
Busis! Connor fick designa pumpan och jag började skära och sedan fick Robin ta vid då jag skar mig i en finger (typiskt mig).
 
Använde en vass kockkniv vilket gjorde att skadan åtminstone blev "fin" och kommer läka bra. Nageln gick rakt av och sitter ihop uppefter med en liten kant och så skar jag en bit ut också. Tyckte mest jag "smällde" till fingern när kniven slant, men men...
 
Skylten överst har vi haft i många år nu. Det blev lite ballonger dagen till ära också.
 
Det blev enkla kostymer i år. Connor som Raphael och jag som Mikey.
 
 När vi kommit hem hällde Connor ut allt godis och började sortera det.

Glad Halloween!

Önskar en riktigt glad Halloween till er som firar det! Idag ska Connor och jag gå bus eller godis. Utklädda förstås. Får se om det blir någon bra bild. I så fall dyker den upp senare. Connor har sett fram emot det här i flera dagar nu. Ända sedan jag berättade det för honom.
 
För några veckor sedan var en gång i stadsparken pyntad med pumpor. Lite senare flyttades de till en mur vid lekparken.
 
 Riktigt härliga pumpor som lyste så mysigt!

Monterat julklapp

Idag visste vi att mina föräldrar skulle vara bortresta så vi stack dit i hemlighet och monterade upp deras julklapp från oss. Lite nervigt när vi inte visste exakt när de skulle vara hemma, men jag höll lite koll via sms. Poängen var att de skulle bli överraskade och det blev de verkligen...hehe... Vi hann därifrån innan de kom hem så mamma ringde precis.
 
Tidigt för julklapp kanske, men det är nu säsongen för att mata fåglar börjat så vi tyckte att det kunde vara kul för dem att ha den redan nu. Överst är det en solcellslampa och så är det hängare för fågelmat och blommor.