Mössor fixade

Nu har jag skickat efter mössor till Connor så han har något när höstens kalla vindar drar över landet (även om jag helst inte vill tänka på det nu i denna sköna värme). Kunde inte låta dessa motiv passera. Hade det funnits i vuxenstorlek så hade jag nog matchat Connor i år...hehe...
 
 

Bad på "ny" badplats och storhandlande

På väg till Karlstad för månadshandlande badade Connor och Robin på en plats som vi alltid passerar, men aldrig har stannat vid. Klacksjön mellan Högboda och Kil. Jag orkade inte bada tyvärr, men det blev några sandborgar i alla fall som Connor roade sig med att rasera.
 
Ja, vi är nog lite gudomliga eftersom vi kan gå på vatten...hehe... Sten under vattnet? Näää...
 
 Connor tränar balansen i lekparken.
 
 Subway har ett "Kids' pak" och just nu får man med en påse med Guardians of the Galaxy.

En sval dag på landet med bad

Gårdagen var det, som jag skrev då, ett år sedan min moster dog. Det känns fortfarande hemskt och årsdagen som var precis sådär varm och vacker som den dagen för ett år sedan förde förstås med sig en mängd minnen. Vi spenderade dagen på ett svalare ställe än vår ugn till lägenhet, nämligen hos Connors morföräldrar. Där fick han bada och han roade sig med det väldigt länge.
 
Blombuketten vi hade med till minneslunden.
 
 Vi drog fram vattenrutschkanan också och Connor tyckte det var extra kul att trycka på sidan så strålarna blev ännu högre.