Samlat poäng - fick fotbollsdräkt (barn) idag

Jag har samlat poäng via P&G. De har bland annat produkter som Pampers, Ariel tvättmedel och mer. För ett tag sedan hade jag nått en viss nivå och beställde en produkt som kom idag. En fotbollsdräkt till Connor. Han gillade den! När jag berättade för honom att han bland annat kan spela boll när han har den dräkten på sig (varför begränsa sig till bara det, bara för att det är en fotbollsdräkt liksom?) och då sprang han direkt och hämtade en boll. En badboll dock, men det går jättebra det också!
 
Storlek 86/92, men den passade perfekt så mer åt 86 än 92 skulle jag tro (ifall någon annan samlar poäng där och funderar på att beställa samma sak).

Sett filmen The Next Three Days

Spoilers förekommer!

En familjs liv vänds upp och ner då frun anklagas för mord.
 
J*drar vad spännande! Jag blev helt fast i filmen. En enda gång tappar jag koncentrationen och det är under en bilscen med en lastbil inblandad. Det är på grund av de riktigt dåliga effekterna. Men annars används "riktiga" effekter och filmen är mer spänning än action så då funkar det riktigt bra. Jag gillar inte Russell Crowe och han är lika stel och känslolös i ögonen som vanligt. Han klarar sig undan ändå för övriga skådespelare är härliga och handlingen uppväger allt! Liam Neeson gör en liten roll (i trailern såg det ut som en mycket större), men är övertygande. Brian Dennehy är lite av en favorit för mig.
 
Man kan säga att Paul Haggis (som gjort denna film) har gjort ett hat trick för mig nu. Million dollar baby, Crash och nu denna film. Alla superbra! Han har gjort annat bra också, men dessa tre är i topp för mig. Kan rekommendera denna film till alla som söker bra handling och spänning! Den är så genomtänkt! Det känns som att skaparen har levt med denna film ett bra tag och tänkt på allt. Vid en del tillfällen så får jag "Jagad"-känslan och det är en av mina favoritfilmer så det säger inte så lite.
 
 Köp DVD på Ginza

Bjuden på lunch + det blev shopping på Kupan

Syrran bjöd mig på lunch på Mulan idag. Jag har en timmes lunch på Tilde Tryck. Med lite tid över efter maten så blev det en sväng in på Röda Korsets Kupan också. Jag hittade äntligen sådana byxor som jag letat efter så hoppas de passar. Har inte provat dem än. Otroligt sällan som jag provar kläder i butiker. Brukar chansa på min vanliga storlek bara så hoppas jag att modellen inte är konstigt stor eller liten. Det brukar funka bra för jag har haft samma storlek i många år nu.
 
Hittade en gosig tröja för 25 kronor också (byxorna kostade 35 kronor).
 
Trycket på tröjan.