Slingor

Ikväll var Lisa här och hjälpte mig göra ljusa slingor i håret. Jag är jättenöjd med resultatet!

Vintage-mässa

I lördags var jag och syrran till Stockholm över dagen på vintage-mässa. Det var kul att gå och titta på alla kläder, skor och accessoarer men tyvärr var det för dyrt för min plånbok. Efter att vi var klara där så hann vi med en liten tur på NK och Drottninggatan, sedan åt vi på ett ställe som serverade mongolisk och thai-buffé. Var kul att se kocken tillaga det man plockat ihop på sin tallrik. Jag var nog lite ovanlig som inte ville ha någon sås, för han frågade flera gånger om det och till sist ville han hälla på lite Famous Grouse. Det blev i alla fall bara lite soja som jag hade på själv vid bordet. Sedan jag brände tungan på en sås i Kina (den var inte varm men jag smakade på den och fick blåsor på tungan så jag menar het/kryddstark/hot) så är jag lite misstänksam mot såser som jag inte känner till.


Största hallen på mässan. Sedan fanns fullt med små rum och korridorer också.

Tur till Charlottenberg

Efter en del krångel med min och Robins bil och byte till Adams bil så kom vi och Lisa iväg till Charlottenberg. Snöoväder och halkigt som bara den, men kör man bara lugnt så går det bra. Först käkade vi god mat och sedan gick vi ett flertal varv runt i köpcentrat och butikerna. Jag köpte färg till slingor. Ska bli intressant att testa. Hittade även fin glittrig ögonskugga (4-färgers). Fick bli lite sparsamt för mig eftersom jag och syrran ska på vintage-mässa i Stockholm imorgon.

Cubus hade de en skoj tävling så jag och Lisa hade riktigt kul där! Man skulle sätta ihop sin egen outfit där basen var ett par Cubus-jeans. Sedan skulle man ta bild på sig i outfiten framför en speciell skärm och så kunde man mms:a eller skicka in bilden via internet. Jag är inte så med i trender så jag gick på en outfit som jag gillade och kan tänka mig att ha. Om man trivs i en outfit så ser man så mycket bättre ut tycker jag. Bilden nedan är inte den jag tävlar med, men ni ser outfiten i alla fall. Tummen upp till Cubus för en sådan kul tävling och tack så mycket till Cubus i Charlottenberg där en tjej i personalen var väldigt trevlig och hjälpsam! Direkt jag har fått pengar så kommer jag tillbaka och köper jackan!Jeans med lite sliten look, grå top med volanger där jag gillade ryggen mer så därför har jag den bak-och-fram, svart läderaktig jacka med mudd längst ner i ärmarna och ett halsband med blandade berlocker (bland annat fredsmärke, Buddha etc). Stövlarna är det enda som inte är från Cubus. De är lånade av Lisa.