Gjort nya påskbrev till Connor 2018

I några år har vi kört med Mario-påskbreven som jag gjorde av olika gratisbilder, men i år blev det nytt. Temat för årets är Pokémon och Connor blev väldigt förtjust i dem! Jag gjorde precis som med Mario. Letade runt efter olika målarsidor som erbjöd gratis bilder när man använder dem för hemmabruk. Samt ritade dit lite egna grejer på några. Som jag skrivit förut så firar jag inte påsk, men självklart ställer jag upp om Connor behöver något.
 
 
 
 
 
Det syns var jag har varit och dragit lite streck, men Connor är nöjd så då är jag nöjd. Jag gillar särskilt Charmeleon där fjärilen snor chokladkakan. Stark fjäril...hihihi...
 
 
 

Sett filmen Wall Street (1987)

Spoilers förekommer!
 
Den unge och otålige aktiemäklaren Bud (Charlie Sheen) vill ta sig till toppen och hakar på Gordon Gekkos (Michael Douglas) olagliga affärer.
 
En klassiker, men jag förstår inte riktigt storheten i den. Kanske är det en film man bör ha sett när den kom för att riktigt till fullo förstå detta. Den är välspelad, men det är inget utöver det vanliga. Ingen wow-känsla över någon av skådespelarna. Väldigt tråkiga ensidiga kvinnoroller, men den är ändå mil från Wolf of Wall Street där det är ren kvinnoförnedring. Dessa två filmer utspelas i samma "värld" och därför blir det lätt att man jämför. Ska man se en av dem så rekommenderar jag den här. Wolf kan man skippa alla gånger om.

Wall Street är alltså en film som man kan se, så jag menar inte att den är värdelös. Det är även en sådan film man bör känna till om man är intresserad av film, då den influerat filmvärlden en hel del.
 

Minns vår första katt Tulo <3

Idag var Tulos födelsedag. Han blev nästan 18 år gammal och det var väldigt jobbigt när han dog. Vi skaffade honom när jag var 5 år så han hade funnits där nästan hela mitt liv. Det blev väldigt tomt så två hittekatter adopterades från katthem. Silla och Stina. Silla finns tyvärr inte med oss längre på grund av sjukdom, men Stina är "gammeltant" hos mina föräldrar än.
 
Jag som femåring med Tulo.
 
 
Stina och Silla var väldigt nära varandra. Stina sörjde länge efter att Silla dött.
 
 Nytagen bild på Stina, 15 år. Tungan <3 <3 <3