Sett filmen Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)

Spoilers förekommer!
 
En storskurk hotar staden New York och ett osannolikt hjältegäng med fyra individer måste ta steget ur skuggorna för att skydda människorna.
 
Suck och stön... Det var ungefär den känslan filmen gav. Effekterna är helt otroligt dåliga och ljudeffekterna låter som en ren kopia från Transformers-filmerna. Handlingen är usel och Megan Fox är precis lika "blank" och tråkig som hon alltid är. Det vore trevligt om man någon gång fick se henne i en roll där hennes karaktär inte sprang runt och plutade utan faktiskt såg lite realistiskt ansträngd ut ibland. Ja, hennes syfte i denna film är troligtvis att tilltala en del personer genom hur hon ser ut, men det tråkiga är att jag slutat förvänta mig något annat från henne. Så synd när en person blir så type-castad som hon blir. April O'Neal är i grunden en stark och intressant karaktär, men det har de förstört totalt i denna film. Om det är manus, skådis eller en kombination av båda är svårt att avgöra. Det hade inte gjort mig något alls att missa denna film. Det var plågsamt att se. När jag såg trailern så trodde jag att det som skulle vara svårt för mig var att Turtles inte såg ut som de alltid gjort. Men det var nog det minsta problemet i slutändan.
 

Förberedelserna för barnkalaset

Jag tycker det är riktigt kul att planera och förbereda för barnkalas. Som vanligt var det fullt med ballonger då Connor fortfarande älskar ballonger. Sedan var det fiskdammspåsar och godispåsar till piñatan som kunde förberedas. Valde påsar till piñatan istället för löst godis då det var enkelt att se till att det blev rättvist då.
 
 
 
 
Ballonger och lite annat kalaspynt. Ballongerna är köpta från lite varstans där vi hittat lite roliga typer och det övriga pyntet (Marvel-pyntet) är från Barnkalaset.se.
 
Piñata.
 
I varje påse.
 
Fiskdamm.
 
Vilken Mario-figur, PEZ-figur och bil som barnen fick avgjordes av slumpen. Connor fick Buzz Lightyear (PEZ), Goomba med vingar (Mario) och Ramone (lila bil från Bilar).

Andra premien beställd

Yes! Vad kul det är att samla på koder! Nu har jag valt ut en kamera som ser rätt kul ut, ungefär som "gamla" tidens polaroid där bilderna kommer direkt. Det ska bli intressant att se hur den fungerar och jag tror att Connor kommer tycka det han också.