Rottneros Park 2018 - Första besöket

Tänk att bo så nära som under 5 mil och inte ha utforskat Rottneros park! Jag har varit på konsert där två gånger (ZZ Top och Gyllene Tider), men aldrig besökt parken "på riktigt". Så det var på tiden! Det var lite väl hett för att gå runt och njuta, men det var trevligt ändå. Parken var grön och det fanns gott om intressanta skulpturer och statyer. En stor lekpark för barnen och en fin badplats! Det blev ett riktigt bra första besök! Lägger upp några bilder på statyer som blev lite favoriter för mig samt lite annat <3
 
Hönan och ägget.
 
 I en väldigt stor häck fanns en mysig gång att smyga runt i.
 
 Så söt! <3
 
 Jag smälter <3
 
 Roliga flottar vid nedre lekparken.
 
 Vattenfallet hade inte så mycket vatten, men var vackert ändå.

Sett filmen Insurgent (2015)

Spoilers förekommer!
 
Tris måste fortsätta fly och kämpa mot "ordningen" som vill att alla rättar sig efter de få mallar som finns.
 
Den fortsätter bra efter första filmen! Handlingen är intressant och även om man kan förstå saker bara genom att se den här filmen så rekommenderar jag er att se den första också. Det ger mer när man har bakgrunden. Även fast filmen bjuder på lite samma saker som den första så känns den annorlunda. Kanske främst för att i den första så är Tris en del av samhället och går genom testerna för att se vilken falang hon tillhör. Lite "skolmiljö" nästan. Här i andra filmen så är hon avslöjad som en divergent och lever sitt liv utanför samhället. Ständigt jagad och ständigt kämpande tillsammans med de andra som "det perfekta samhället" jagat bort, och deras fränder.
 

En bild från varje land jag varit i

Några länder har jag varit till mer än en gång och i Sverige och Norge har jag varit på rätt många platser. Ska försöka välja ut bara EN bild till dessa länder ändå, så det kommer nog bli den jag känner mest för just här och nu. Sådant kan lätt ändra sig med tiden <3 Häng på! Lägg upp en bild per land du varit till och lämna gärna länken till din blogg här i kommentarsfältet.
 
 Skottland.
 
 England.
 
 Norge.
 
 Spanien.
 
 Finland.
 
 Kina.
 
 Danmark.
 
Tyskland.
 
 Och så Sverige då. Mitt hemland.