Här kommer det bli grodyngel!

Det är massvis med grodägg i dammen hos mina föräldrar! Som varje år. Grodorna hittar verkligen tillbaka! Det kommer inte dröja länge innan vi kan spana efter grodyngel. Spännande för Connor att få ta del av samma grej som jag fick som barn. Följa ett djurs utveckling.
 
En del av dammen är som en enda slime-massa.
 

Vårinspiration!

Underbart vårväder och vad säger vår mer än att hitta vårblommor i skogen, höra fåglarna kvittra och......montera upp studsmattan hos Connors mormor och morfar! Vi har verkligen tur som har den möjligheten då vi själva bor i lägenhet och det är alltid mycket uppskattat av vårt barn. Och vem har sagt att vuxna inte kan hoppa studsmatta? Man hoppar och studsar och det är så roligt, så det är först efteråt som det märks att det även är väldigt bra träning. Förra söndagen invigde vi våren med skratt och studs! #vårtävling
 
Connor får häftig frisyr på studsmattan.
 
 Tjoho!

På bio: Avengers: Infinity War

Spoilers förekommer absolut!!
 
Alla Avengers och deras bundsförvanter måste enas då Thanos letar efter Infinity-stenarna för att skapa förgörelse.
 
Väldigt bra prestationer av mängden skådespelare i den här filmen! Jag tål fortfarande inte Chris Pratt eller hans karaktär i dessa filmer. Guardians överlag hade kunnat hålla sig på sin kant och inte blandas in känner jag, men jag förstår att man vill förena alla karaktärer i den här historien. Några var dock inte med i den här så jag antar att de dyker upp i den nästa. Det var med väldigt många ändå.
 
Skulle jag lista mina favoriter i filmen så skulle det bli en lång lista. Det är bra prestationer överlag, men särskilt Tom Holland sticker ut. Han är relaterbar! Jag blev helförtjust när han drog referenser till den, enligt Peter Parker, "väldigt gamla filmen Aliens"...hahahahaha... Han är verkligen ljuspunkten i filmen!
 
Filmen var väldigt fängslande och jag tror biopubliken höll med. Det är en av få gånger där jag varit med om en knäpptyst biograf från början till slut. En hel hög gick när eftertexterna började rulla, men det blir fler och fler som sitter kvar. Denna gång var det endast en extrascen. Effekterna har blivit bättre, men det ser fortfarande väldigt fejk ut när det blir för mycket. Balansen borde skifta liiiite åt hållet där de blandar in verkliga miljöer.
 
Man skulle kunna tro att det blir rörigt med så många karaktärer och så många olika händelseförlopp, men jag har inte ens sett alla filmer och hade inga problem att hänga med. Det underlättar säkert om man har sett filmerna. Jag märker till exempel att jag har mer koll på Spider-Man och Black Panther än jag har på Dr. Strange och Guardians-gänget (även fast jag sett en av de filmerna). Några karaktärer har man ingen "relation" till. Dr. Strange verkade dock intressant, så den filmen får jag ta en titt på. Guardians 2 blir det dock aldrig. Star-Lord är enerverande.
 
Jag tycker manusförfattarna har fått till ett bra manus med en röd tråd. Det må vara flera händelseförlopp, men de har alla samma röda tråd. Jag ser fram emot nästa film!