Om folk tar åt sig, varför tar DU åt dig av DET?

Jag är så trött på en grej som förekommer rätt regelbundet i bloggar jag följer och på sociala medier. Först så skriver någon om att de tagit illa vid sig av en grej och mår dåligt. Sedan kommer det en del som bara "måste" trycka ner denna person och totalt förminska hens känslor och upplevelser. "Ta inte åt dig av allt", "ta inte åt dig av struntsaker" och så vidare. Vi är alla individer så vi har alla våra känslor, våra svagheter, våra styrkor... Och till er som skriver sådana saker: Förstår ni inte hur ni själva hycklar? NI tar ju illa upp av att en annan person tar illa upp av något?! Hallå?

Paketjakt utan lycka, men lyckade inköp

Lagerhaus hade nyöppning i Karlstad igår och då var Robin och jag i centrum för deras paketjakt. Vi gick och letade efter 7 olika paket (det hade lagts ut fler, men jag har ju begränsad ork), men hade ingen lycka tyvärr. Det var roligt att delta i alla fall. Vi tog en titt på nyöppnade shoppingstället Valvet också som ligger bredvid Lagerhaus. Myyyyycket folk! Det var invigning där också.
 
Innan vi lämnade centrum besökte jag TGR och hittade en rolig bubbelmaskin. Vet inte om Connor eller jag själv ser mest fram emot att få testa den...hehe... Jag hade bättre tur på Biltema också då jag hittade det jag sökte där. Connor hade barnvakt denna gång då hans hosta förvärrats. Det var nog skönt för honom att slippa vara med.
 
Bubbelmaskinen.
 
 Det jag var ute efter på Biltema. Denna ljusslinga ska sitta under Connors loftsäng. Kommer bli så häftigt!

"Renoverat" katthyllorna på balkongen

Jag köpte två dörrmattor på IKEA och så klippte jag till dem för att passa hyllorna. Först fick jag slita med att få bort den matta som var på hyllorna och behandlade dem sedan med teakolja. Efter att det torkat var det dags för min skräck. Häftpistolen. Det smäller rätt högt och är en stark rekyl och jag är rätt smällkänslig. Jag kan med stolthet säga att det gick bra! Jag var väldigt trött i handleden och handen när jag var klar med den hylla som är färdig (den största). Den lilla hyllan är jag inte klar med än, men det går framåt.
 
Tetris var först att inspektera den nya mattan som var lite grövre än den föregående.
 
 Efter ett tag var det dags för den skeptiska Yatzy att kolla in det nya.
 
 Sträcka på sig är skönt. Hyllan fick godkänt!
 
 Så här såg det ut innan. Mycket slitage då det suttit i cirka 7 år. Här kan ni se när de sattes dit.
 
 Skillnaden.
 
 Den färdiga.
 
 Bra fäste för katterna när de hoppar upp.