Mobiler

Connor har mer och mer börjat upptäcka världen omkring sig så idag satte jag upp två mobiler åt honom. En vid skötbordet och en i sängen. Den vid skötbordet blev direkt av stort intresse. Han fokuserade verkligen på de olika djuren. Tidigare har han sprattlat ganska mycket, men nu låg han och tittade istället.Mobilen över skötbordet är den vi skaffade på Kolmården i somras.


Mobilen över sängen är köpt från Wish you wood i Gunnarskog.


Närmare bild på mobilen över sängen.

Otrolig historia

Jag blir riktigt rörd och tårögd när jag läser om den australiensiska kvinnan som skulle föda tvillingar. Förlossningen satte igång alldeles för tidigt, redan i vecka 27. Flickan föddes utan problem, men den lilla pojken vägde under 1 kg och efter många försök att få liv i honom så dödförklarades han av läkarna. Mamman tog honom till sitt bröst, klappade honom och båda föräldrarna pratade med honom och berättade att han hade en syster och vad de villa göra med honom under hans uppväxt. Efter två timmar började man se livstecken. En reflex, sa läkarna. Men han började andas mer regelbundet och när mamman erbjöd lite bröstmjölk på ett finger så sög han i sig det och öppnade ögonen. Nu är tvillingarna ungefär 6 månader gamla.

En helt otrolig historia! Jag kan föreställa mig bergochdalbanan föräldrarna upplevde. Glädjen över dotterns födelse, sorgen över sonen som dödförklarades och sedan glädjen över sonens uppvaknande. Sådana här glädjehistorier önskar jag att man fick höra mer av! Synd bara att en del kopplar ihop det med "guds ingripande" och inte kan se det som det fullt naturliga underverket som det egentligen är.


Läs mer på denna sida.

Tjejkväll på stan och klippning

Igår var det tjejkväll i Arvika centrum. Jag, syrran och Connor tog en tur runt. Köpte inget till mig själv utan bara saker till Connor och Robin. Brukar ofta bli så för mig, men det är så roligt att köpa presenter!

Idag har jag varit och klippt mig. Håret hade blivit ganska tunt efter graviditeten och så har Connor upptäckt att man kan greppa tag i det. Han har haft tussar av hår kvar i händerna när jag burit honom. Därför fick det bli en uppfräschning. Det blev inte så väldigt kort för det är jag obekväm i så det blev till axlarna ungefär och lite uppklippt för volymens skull.

Idag firar jag och Robin dessutom 1 år som förlovade!


Liten kille medsmugglad på tjejkvällen.