Varit på modevisning och ätande... erhm... mingel menar jag

Ikväll gick syrran och jag till Scandic Hotel. Vi fick vänta lite för vi var tidiga, som alltid. Efter en liten stund fick vi komma upp på övervåningen där de byggt nya fest- och konferenslokaler. Riktigt härligt och skön stil! Där fick vi ett glas vin och så fanns tilltugg. Det ena var en sorts tunnbrödsgrej med skaldjur och det var gott. Men en annan sak som fanns var himmelsk. Så himmelsk att jag tyvärr glömde bort att ta bild på den och jag har svårt att beskriva vad det var eftersom jag inte vet namnet på själva "behållaren".
 
Det var i alla fall som en liten skål gjord av någon deg och den var fylld med en fetaostblandning med färsk gräslök. Underbar! När jag såg att alla tagit sig så var jag framme flera gånger och tog mer. Fräck till tusen...hehe... Eller nja, jag väntade faktiskt snällt tills alla tagit sig en gång i alla fall. Jag är ingen vinperson så kan inte säga om vinet var gott eller inte. För mig smakar allt vin någorlunda detsamma. Det var bubblande och vitt i alla fall så det var bra för det får jag ner. Rött vin går absolut inte.
 
Det visades mycket kläder på modevisningen och jag tycker att de som visade underkläder var supermodiga! Jag skulle aldrig våga gå i underkläder framför så många människor. En del säger att det är detsamma som badkläder, men inte som några badkläder jag har på mig i alla fall, kan jag säga.
 
Efter visningen serverades vi bröllopstårta. Den var jättegod och mäktig! Sedan traskade vi hemåt i den ljumma kvällen med en lite kylig bris.
 
Jag på modevisning....hahahaha! Syrran ville att jag skulle göra en Benedict-selfie så detta blev resultatet.
 
Underbar kristallkrona i foajén på övervåningen.
 
 Modevisning.
 
Denna tårta fick vi mumsa på efteråt.

Kommentarer:

1 Nettan:

Haha Benedict-selfie, jag förstod den referensen och det var relativt likt, fick mig att skratta högt i alla fall :-)

Svar: Hehe... det var roligt :-)
Highlandertess

Kommentera här: