Regnbågssockerkaka

Inför min födelsedag imorgon har jag bakat en regnbågssockerkaka. Receptet är detsamma som för regnbågsmuffins.

Jag gjorde en specialmuffin till syrran eftersom vegetarianer inte äter något med röd karamellfärg. De rosa strösslen är färgade av rödbetor (kollade såklart upp det).


Det roligaste måste ändå vara att få leka med alla färgerna!


Jag gräddade den i 200 grader i cirka 35 minuter.


Den var riktigt fin utan frosting också.


Färdig!

Kommentarer:

1 Lina:

Den där ser riktigt smarrig ut! Nu blev jag sjukt sugen på massa onyttigheter, inte bra då jag bara ska äta grönsaker, frukt och bär på vardagarna nu mera. Fick en fet chock när jag ställde mig på vågen igår. Gått upp från 58 till 64 kg på 2 månader. Nu tror jag nästan att jag har passerat bmi gränsen för min längd.. Men på helgerna få jag gotta mig och då måste nog en sådan här bakas =)

2 Linda aka Javamorsan:

Coolt måste testa detta!

3 felicia:

Åh vilka balla :D

Kommentera här: