Mer om skraplotter...

Jag skrev nyligen ett inlägg om att jag varit tvungen att visa ID för att hämta ut en vinst på trisslott. Nu är det en kille på 6 år som fått en lott i present av sin mamma som inte fick lösa ut vinsten. Inte heller mamman fick lösa ut den eftersom pojken "vidrört" lotten. Jag tycker de tar reglerna lite väl långt faktiskt. Det är inte detsamma som om mamman skulle gett honom en hela brännvin eller nåt.


Läsa hela artikeln här.

Kommentarer:

1 Linda aka Tokmorsan:

Så fånigt att jag saknar ord.

2 Anonym:

De e ju helt sanslöst! Gällde inga värre summor heller ju...uj uj uj... Du vet. De har så barn upp till 1 år går in gratis. Därefter kostar de 120kr. Vuxna går gratis. Har ett litet hak där man man sitta å värma mat å softa. Sen e områdena åldersindelade. Vi hängde där de va 0-1 år i början. Gumman blev lycklig bara av att få krypa runt på de madrasserade golvet hon. Va bollar å lite mjuka byggklossar för de små (stora klossar). Sen åkte ja lite kana me gumman som hon faktiskt gilla!

3 Malin:

hej :) tack för din kommentar!

Jag undrade detsamma först, då jag tyckte att dom danskläderna var så små, men dom rekommenderade dessa kläder på gymmet :) Men jag får se, jag tar nog med mig ett par extrabyxor för o vara på den säkra sidan..



Och jaa, rosa är ju en jättefin färg :D hade jag haft en son hade jag även klätt honom i det! Tycker det är jättefint på även killar..



ha en bra dag! :)

4 linn:

Det är visst samma sak som om hon gett honom alkohol. Är det åldersgräns så är det. Tycker att det är ett mycket bra beslut som affären gjorde.

5 Maol:

Jag skulle precis skicka en länk till dig. Men du hann före.

6 Tess:

Svar Linn: Nej, jag tycker inte det är samma sak. Alkohol och tobak är skadligt för kroppen. Att få en trisslott i en julkalender eller på en födelsedag skadar ingen. Man blir ju inte direkt spelberoende av att skrapa en lott ett par gånger om året.

7 Mikaela, mamma till Lucas.:

Det där är ju verkligen skrattretande!

8 Cassie Chau:

Det är galet och otroligt överdrivet tycker jag!

9 Lina:

Det var det dummast jag hört på länge! Stackars unge och dumma svenska lagar.



Sv: Jag får väll erkänna att jag inte har sett Space: Above and Beyond ännu och min andra halva sa att den sög. Men jag brukar inte ha samma smak som honom så jag tror nog att jag kommer gilla den. Inbillar mig dessutom att den ska vara lik Earth 2.



Jag valde att köpa Roswell i samlings box då det blev bra mycket billigare på den tiden. Då kostade typ en säsong 600 kr och hela boxen kostade 700. Fast å andra sidan så tycker jag hela boxar är snyggare med, så det gjorde ju inte mig nått att den var billigare. Fast jag hade nog köpt samlingsboxen även om jag fått slänga ut bra mycket mer för den.

10 michaela med nyföding:

Men herregud...det var det dummaste jag hört!

Kommentera här: