18-årsgräns på skraplotter

Igår skulle jag lösa ut en vinst på en Trisslott och fick visa legitimation. 18-årsgräns och jag är 30 år. Hmmm...

Funderade lite... Om man köper och ger bort skraplotter i present till någon under 18...langar man då?!

Kommentarer:

1 Maol:

Jobbigt om man som minderårig får en lott i present och vinner flera miljoner. Då kan de inte ta ut pengarna. Visserligen skulle nån äldre få hämta ut, men om sanningen kom fram, skulle den minderåriga få behålla pengarna?

och en annan fundering... tänk om man skulle prata högt för sig själv och avslöja för kassören att lotten ska ges till en minderårig. Kommer de att neka köpet då? :P

2 Linda aka Tokmorsan:

Japp det är langning så klart S



Jag får ofta visa leg när jag handlar på systemet köper cigg och annat med åldergräns. Börjar tröttna på detta. Jag fyller 34 till sommaren och känner att NEJ DET SYNS FAKTISKT ATT JAG ÄR ÖVER 25 SÅ LÄGG NER NU!!!

3 Lina:

Jag fick med visa leg när jag köpte triss och fick ett gapflabb och sa typ: "Du skämtar va?" Och när tantan fick leg:et så flinade hon med, sa oj och skyllde på mössan jag hade på mig.

4 Pamie:

Haha förlåt om jag skrattar men det var verkligen komiskt! ;)

5 Sanna:

Jo, det borde man ju göra då, langa alltså. Men det är ju åldersgräns på det mesta numera så det är väl egentligen inte så konstigt. Men lite kul är det ju att få visa leg i alla fall tycker jag, se det som en komplimang! :)

Kommentera här: