Blivit ompysslad på Body Shop

I slutet av april var jag till Body Shop och fick ögonbrynsplock och hudvårdsanalys gratis. Fick testa en del produkter och fick tips om färger som passar min hudton. Några av produkterna jag fick testa föll mig i smaken så det blev lite handlat. Fick med en handlotion på köpet!
 
Ögongelén i mitten var svalkande och superskön! Jag får lätt så "trötta" ögon och det var uppfriskande med denna. Förutom den blev det ett läppstift och en penna med täckkräm för mörka ringar. Min smärtproblematik har konsekvensen att jag sover dåligt och ibland är det bara skönt att kunna dölja och åtminstone kunna låtsas att jag inte är trött. När jag fick välja handlotion så tyckte jag doften British rose var mest jag. Ganska mild och somrig doft.

Kommentarer

Jag publicerar bara kommentarer som har med inlägget att göra eller kommentarer som är svar eller fortsättning på tidigare korrespondens. Inga anonyma kommentarer, inget spam, inga personliga påhopp. Om du inte vågar stå för det du skriver så blir din kommentar ej publicerad i min blogg. Så enkelt är det!

Tack för att ni vill kommentera!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback