Var i Karlstad i mellandagarna...

I mellandagarna tog vi en tur till Väse för att gratta en kusin till Connor. Jag hade inte ens märkt att tiden gått när Robin sa att det var dags att åka för att handla, så det var trevligt. Jag fick mig en ny kudde på IKEA så hoppas min nackvärk kan lindras nu. Har haft en näst intill platt kudde de senaste veckorna, så det var dags. Efter det gick vi i Bergvik köpcentrum och tittade innan mathandlandet. Det blev några fynd! Connor handlade för julklappspengar också. En Lego Dimensions Sonic the Hedgehog och en POP-figur med något lila moln från serien Äventyrsdags (som jag har noll koll på). Han var så nöjd så! Han lyckades hålla sig vaken hela vägen hem också, så det tror jag var rekord med tanke på att det var kvällen då.
 
Ett tillskott till min samling. Riktigt välgjord figur som är så lik sin förlaga! Från GameStop.
 
 Jag lyckades fynda ett par skor för halva priset på Bergqvist Skor. Väldigt trevlig personal där!
 
 Detta paket med presentgrejer fick jag gratis då jag hade en bonuscheck på Clas Ohlson.
 
 Två tröjor till Connor på rean. 100 kronor styck. Från Kappahl (vänster) och Lindex (höger).
 
 Hittade en top till mig också på H&M. Fick 80-talsvibbar av den (av det positiva slaget och inte axelvaddarvarianten...hehe...).

Kommentarer:

1 Fröken Rödlök:

Svar: Är klar med säsong ett nu, det går rätt fort att kika igenom en säsong. Tur tredje kommer redan på fredag för nu vill jag ju bara fortsätta med andra =)

Svar: Ja, avsnitten är inte så långa :-)
Highlandertess

Kommentera här: