Sett filmen The World's End

Spoilers förekommer!
 
Fem vänner återförenas för att till slut lyckas med det de misslyckats med 20 år tidigare. Att göra en episk pubrunda. Denna gång får pubrundan dock en oväntad twist.
 
Simon Pegg och Nick Frost. Behöver jag säga mer? De som sett filmer med dessa två herrar vet nog på ett ungefär vad som är att vänta. Jag tycker filmen är roande som bäst. Smått irriterande som värst. Effekterna är kul! Och det som nog är allra viktigast med en film... jag vill veta hur den slutar. En del går att räkna ut, men det gör inte så mycket för jag vill ändå fortsätta kolla för att se om jag gissat rätt. Just Simon Pegg och Nick Frost är nog som minst irriterande i denna av alla deras filmer. I andra filmer (utan Nick Frost) har man fått se att Simon Pegg faktiskt kan spela seriösa roller också och det gillar jag. När folk inte fastnar i ett fack och gör samma saker hela tiden.
 
Lite rolig roll för Pierce Brosnan i denna film och det är flera andra skådespelare som gör bra ifrån sig. Martin Freeman tycker jag dock känns väldigt likadan hela tiden. Rosamund Pike kan också nämnas. Hon har en seriös framtoning, vilket (om det görs rätt) passar in bra i sådana här filmer som lätt kan bli lite flamsiga annars. Roande!
 

Kommentera här: