Medlemskväll på Lindex och sedan en kväll på stan

Igår var Maria och jag på medlemskväll på Lindex. Man hade fått föranmäla sig och det kändes lite kul att få gå runt i affären, bara vi föranmälda, bli bjudna på snittar, dricka och få rabatt på köp. Vi fick även en varsin present i dörren. Jag gillar verkligen sådant!
 
När vi var klara så var det en halvtimme kvar innan tjejkvällen på stan började så vi köpte oss kaffe och varm choklad på La Fountaine och bara slappade lite innan. Sedan blev det en runda i några butiker. Jag fick en Tangle Teezer till 25% rabatt, vilket var toppen då jag ändå varit ute efter en sådan. Det ska vara enklare att kamma ut hår med en sådan och eftersom jag har blekt hår numera så behöver jag hitta något skonsamt. Ska bli intressant att prova! Tack för kvällen Maria! Det var riktigt kul!
 
Jag hittade en helt underbar lång kofta till mig också, samt ett par byxor och en t-shirt till Connor. Han är bra rolig han... När jag visade honom så sa han: "Men mamma, jag tycker inte om dinosaurier längre." Jag frågade honom när han slutat göra det. "Igår" svarade han då. Ja, här får man hänga med i svängarna...haha... Han kanske ändrar sig igen.
 
Choklad.
 
 Jag skrattade på Lindex när jag såg t-shirten. "Hello", "Rooaarr!" och sedan.... "Huhh??" Hahaha... av någon anledning tyckte jag huhh var roligt. Byxorna är det giraffmönster på, från Kappahl. Tidningen fick jag för att jag handlade under medlemskvällen på Lindex.
 
 Tangle Teezer från Affection/Mansion och nagellack som vi fick som present på Lindex medlemskväll.
 
 Väldigt mjuk kofta (Lindex). Precis min smak.

Kommentarer:

1 Maria:

Tack själv vännen! Det var trevligt. kram :)

Kommentera här: