Krämig kycklingpasta

Ingredienser
 
3 kycklingfiléer
4 dl Creme fraiche franska örter
1 dl mjölk
1 klyfta vitlök
Salt och peppar
1 msk olivolja
Skruvpasta
Haricots verts

  • Koka pastan och när några minuter kvarstår slänger man i haricots verts.
  • Först skärs kycklingfiléerna i tunna strimlor. Sedan steker man dem i olivoljan, saltar och pepprar. Pressa vitlöksklyftan i en vitlökspress och ha på kycklingen.
  • När kycklingen är genomstekt häller man creme fraichen och mjölken i stekpannan och låter det puttra.
  • Häll vattnet av pastan och haricots verts och sedan är det bara att blanda med kycklingkletet.
Personligen tycker jag att det inte var bland det godaste jag ätit, men att det var godkänt. Det är första gången jag testat haricots verts och dessa kommer bli ett inslag i fler rätter, för det var riktigt gott.
 

Kommentarer:

1 ɑ n n i k ɑ:

Mumsigt!

2 scottish moments:

Å vad gott! Skulle vara gott en dag som idag med forst och kyla.

Kommentera här: