Sett filmen Crazy, Stupid, Love

Spoilers förekommer!
 
En man blir paff när hans fru sedan många år vill skiljas. Han försöker hitta sin plats som ungkarl med hjälp av en annan inbiten ungkarl som lär honom allt han kan om att ragga tjejer.
 
Väldigt stjärnspäckad film och klart bäst är Emma Stone och Julianne Moore! Det är kul att se Marisa Tomei igen och hon är också riktigt bra! Tur är det för jag har svårt för Steve Carell och Ryan Gosling. I just denna film är det ännu svårare med dem eftersom den sistnämnda av dem spelar en riktig mansgris och den förstnämnda söker stöd hos honom och blir lärd hur man är en mansgris, hur man utnyttjar, hur man lurar och ljuger för att få det man vill ha. Rätt obehaglig känsla av "stalking" då och då också. Emma är dock rolig och närvarande från början till slut och slutligen blir faktiskt filmen rolig också.
 
*STORSPOILER* Det känns faktiskt rätt skönt när alla svin får stryk efter ett tag (av varandra kan jag tillägga) och sedan bättrar sig. Att de bättrar sig är så typiskt "film", men eftersom de som sagt får stryk först så blir det ändå bra. Obs, jag är inte för stryk på riktigt utan menar bara att det känns bra i filmen eftersom de betett sig så grisigt som de gjort.
 
Står man ut med en irriterande början så blir som sagt slutet bättre.
 

Kommentera här: