Kul att skriva insändare

Detta är ett litet nöje jag har då och då. Ibland blir det publicerat och då får jag någon gåva eller skraplott som tack och med lite tur är det vinst på skraplotten.
 
 
Synd bara att de lade till titeln "utan rysch och pysch". Det är verkligen inte min inställning till sådant. Jag tycker det får finnas sådant också såklart, jag efterlyser bara lite mer "enkla" kläder i alla färger.
 
 
 
 

Kommentarer:

1 GeorgVanHalen:

Jag är precis likadan med kaffe och té. Kaffe förstår jag inte smaksensationen över. Té är jag mer positiv till, men dricker sällan.

Den största anledningen för mig är att jag gillar att äta varmt och dricka kallt. Med väldigt få undantag. Vet inte riktigt varför, men just kall mat klarar jag inte av. Det är inte helt ovanligt att äta "kall falukorv" som snacks.. Jag skulle på allvar spy om jag åt det. Mår illa bara av tanken. Men varm falukorv kan jag äta hur mycket som helst av. Tror det är liknande med drickat. Skulle givetvis inte spy av kaffe. Men smaken är inget kan kopplar till något gott.

Svar: Jag har inte riktigt förstått varför man "måste" dricka något man egentligen inte gillar. Vet att många ser det som socialt att ta en kopp kaffe, men om det istället är vatten, saft, läsk, juice eller varm choklad i mitt glas/min mugg så förtar det inget av det sociala anser jag :-)
Highlandertess

Kommentera här: